Mate niekdo skusenosti stimto chladicom.
Podla recenzii na nete mal celkom slusne hodnotenie.
Printable View
Mate niekdo skusenosti stimto chladicom.
Podla recenzii na nete mal celkom slusne hodnotenie.
jo bracha ho ma. chladi rekl bych dost dobre, ale je neuveritelne hlucny :evil:
ma to sice regulator, ale i na minimum to porad rve jak svina
zapojil sem mu ho na 7V a kdyz se regulator na na min, tak uz to docela jde a chladi to porad dobre...
kdo chce tichej kompl, tak se musi podivat po nejakym jinym chladici
Na akej ho ma zostave??A ake ma teploty??Citace:
Původně odeslal wong
A iny vetrak? ja zhanam nieco tiche a vykonne uz dlhdiu dobu a nic.Mam TT volcano 9 chladi super som snim spokojny ale ten hluk :evil:
Pro tebe bude dobrej AC 2TC nebo jak to je..Citace:
Původně odeslal cd-mann
Jo,ale priprav si smirek,protoze zakladna=katastrofa
Alebo si daj na Volcano CoolerMaster TLF.R82 ako ja a je ticho...a to som mu este neuberal otacky. :smoke:
No na 12V teda prilis ticho neni, ale na 5V uz je to neco jinyho, akorat nevim, jestli by pri tak nizkejch otackach dokazal schladit i pasiv na CPU...Citace:
Původně odeslal usuall
Ja som teraz testoval iba tak na 12V, a oproti tym shmejdom od Thermaltake je to uplne ina kafe...nemozem si pomoct,a le tie themaltake-y co su na volcanach strasne vrcia uz od 1700ot./min., taky hrklavy zvuk vydavaju, co tento coolermaster nerobi. Ale uznavam, nie je to absolutne ticho.Citace:
Původně odeslal KUBA
A kde si ho kupil???Citace:
Původně odeslal usuall
Alebo co vy nato dat tam celohlinikoveho Titana??
:arrow: V Ageme.Citace:
Původně odeslal cd-mann
Inak ten Titan je podla mna risk, lebo jeden typ je relativne tichy a dalsi huci aj na 1500ot./min., osobne by som asi bral o5 ten TFL.R82, aj ked som im najprv moc neveril, teraz som s nimi spokojny, uvidim kolko vydrzia.
Že by řval "jak sviňa" to asi ne, ale slyšet je... "Potíž" je v tom, že větrák má kluzný ložisko a tak je třeba ho trochu naolejovat, potom dost v pohodě (na to, že má na nejnižší otáčky přes 31 CFM)...
...jak je vidiet v popise mam tento cooler
...ten original ventilator je "scheize" :arrow: ti co boli na LANke v Brne mohli vidiet ze tam mam namiesto povodneho ventilatora vymeneny modry CoolerMaster TLF-R82, ale ten je tiez na 12V hlucny a na 8V (po pridani 3,9V_5W zenerovej diody) uz nielenze tie diody nesvietia, ale ani neprezenie dostatocne mnozstvo vzduchu na uchladenie pasivu, takze to bola len taka "imidzofka" na LANku
...doma tam pouzivam Sunon s klznymi loziskami z GMka samozrjeme na 8V :wink: