Poridil jsem si zminovany chladic a myslel jsem ze budu spokojen a ono ouha.Na procaku mam 58-60°C i v XP 1,33GHz a to jsem ho zatim ani netaktoval :evil:
Printable View
Poridil jsem si zminovany chladic a myslel jsem ze budu spokojen a ono ouha.Na procaku mam 58-60°C i v XP 1,33GHz a to jsem ho zatim ani netaktoval :evil:
A jak si ho tam nainstaloval? Kolik si tam dal pasty a jakou? Jakou mas case? Jak to tam mas rozmistene? Jak to tam prudi vzduch? Ta teplota neni nijak katastrofalni na ten procesor co mas. Nezalezi jen na chladici. Ja mam jednicku, mam XP 1700+ a teplota je 36-42 stupnu.
teplota je dost vyskoka...Citace:
Původně odeslal Huncut
na paste nezalezi...rozdil mezi obyc. za 50 a AS je jeno par stupinku...
Nojo, ale celkem zalezi kolik tam ty pasty napatlas.
mas desku MSI ta blbe meri tak bud v klidu.
Meri blbe - podmeruje :wink:Citace:
Původně odeslal honzAK
Nenasadil si ten chladic opacne ???
Na Bartone 2800+ (2GHz) mam s tymto chladicom rovnaku teplotu (58-59 stupnov - v miestnosti 29st.)) po hodine UT2003...
2 Da..: Taky sem od toho chladice cekal vic,nevim jak tvuj kousek,ale muj ma tak priiiiiiiiiiiiiiiiiserne vyfrezovanej spodek,ze sem si malem porezal ruku o ty ryhy. ??? Jen tak mimochodem sem mel predtim pasiv ze starsiho CM(80*60*40)Al a na tom 80*80 ventos na 5V a jeste 1 5V ve zdroji-mel sem ultratiche PC,pri kterem nejvic hlucel monitor:-) A ted sem koupil toho CS2TC a hruza-na nejnizsi otacky vrci ventilator.(Pravda,ze ti,co maji neco hlucnejsiho v PC,tak to neuslysi,ale ja jsem dost zklamanej)
Tak instalace v pohode,pasty akorat pouzil jsem jejich,case mam Cyber Mirror takze v poho,dal jsem tam jeste prisavani ze zadu. Teplota kdyz parim BF1942 tak 62°C ale mozna je to taky tim ze je tady hrozny vedro tak 30°C :lol: nevi,ale moc se jim nepovedl :?Citace:
Původně odeslal Huncut
mam ho taky, prijde mi MALINKO hlucnejsi nez jednicka... ale furt v pohode. v techhle vedrech nema vubec cenu porovnavat nejaky teploty... proste podtaktujte (stejne mate pretaktovano ;D ) - ja sem vratil voltaz na puvodnich 1.6 a stejne jedu primestable na 10x190 ;D ;D
to je jasny, ja jedu na 9*100 stejne tedka moc nemam cas na pareni...Citace:
Původně odeslal Octopuss
jak vsichni rikaj, dokud se neseka, tak to je v klidu...
me deska taky obcas ukazuje haluzni hodnodty jako -40, 16 (u Athlona)