Re: Barton 2500+ .... a FSB
A to je jako naka novinka nebo co ? :wink:
Dobrej Baron musi behat na FSB 200, ale ani zadnej poradnej kousek se mi jeste nepodarilo rozbehat nad 210... Proste ze znamych duvodu nesnesou vysokou sbernici, no...
BTW: Halene, neni to presne tak jak jsem Ti rikal pres ICQ ? Nekupuj ho v Monime.... ;D Mimochodem TPMW jsou mnohem lepsi nez VPBW...
Moje TPMW behaj na FSB 200 vsechny... To jen tak na okraj... 8-)
EDIT: To jagoro: No to snad nemyslis vazne ? :o :lol:
Reklamovat pameti kvuli tomu, ze mi procak nebeha na FSB pro kterou nebyl vyroben ? Coze ? Co si uved jako duvod reklamace ? ;D
Citace:
Původně odeslal Dawe
Dobrej Baron musi behat na FSB 200, ale ani zadnej poradnej kousek se mi jeste nepodarilo rozbehat nad 210... Proste ze znamych duvodu nesnesou vysokou sbernici, no...
BTW: Halene, neni to presne tak jak jsem Ti rikal pres ICQ ? Nekupuj ho v Monime.... ;D Mimochodem TPMW jsou mnohem lepsi nez VPBW...
Moje TPMW behaj na FSB 200 vsechny... To jen tak na okraj... 8-)
EDIT: To jagoro: No to snad nemyslis vazne ? :o :lol:
Reklamovat pameti kvuli tomu, ze mi procak nebeha na FSB pro kterou nebyl vyroben ? Coze ? Co si uved jako duvod reklamace ? ;D
Priznavam, ze zacatku me rozladila nemoznost behu na FSB 200. Ale beha na 2400MHz/1,75V/192FSB a NETOPI. Me to ke stesti staci. Ale zatim nikdo ve forech nepsal, ze Bartony nebehaji spolehlive pres 200FSB. Aspon jsem to nikde nevidel. BTW - zatim jsem aspon u svych pameti brutalne nacasoval na 4-2-2-2. Teoreticka propustnost pameti je v Sandre sice o neco horsi, ale koho zajima Sandra. ;D
Citace:
Původně odeslal Halen
Priznavam, ze zacatku me rozladila nemoznost behu na FSB 200. Ale beha na 2400MHz/1,75V/192FSB a NETOPI. Me to ke stesti staci. Ale zatim nikdo ve forech nepsal, ze Bartony nebehaji spolehlive pres 200FSB. Aspon jsem to nikde nevidel. BTW - zatim jsem aspon u svych pameti brutalne nacasoval na 4-2-2-2. Teoreticka propustnost pameti je v Sandre sice o neco horsi, ale koho zajima Sandra. ;D
Tak 2400 MHz je zase dost dobry. Ze bych se s Monimou vyjimecne mylil ? ;D Asi jim utek jeden dobrej kousek pod rukama. :wink:
Kasli na zahorovani a narvi do nej 1.8 V a jestli ho nerozchodis na 200 tak se budu docela dost divit... Privadne zvedni voltaz chipsetu a VDD... Ja vim rady jak pro blby a uz si to urcite zkousel, ale prece... :wink:
to jagoro: Stastlivec je ten komu beha Tbred nad 166 MHz (tech je vic nez dost, takze spis tak nad 185 MHz ;D ) a Barton nad 200 MHz...
Jinak si na desce zapnes asynchro rezim 133/200 a zjistis jak Ti behaj pameti... A mas to.
Citace:
Původně odeslal Dawe
Citace:
Původně odeslal Halen
Tak 2400 MHz je zase dost dobry. Ze bych se s Monimou vyjimecne mylil ? ;D Asi jim utek jeden dobrej kousek pod rukama. :wink:
Kasli na zahorovani a narvi do nej 1.8 V a jestli ho nerozchodis na 200 tak se budu docela dost divit... Privadne zvedni voltaz chipsetu a VDD... Ja vim rady jak pro blby a uz si to urcite zkousel, ale prece... :wink:
to jagoro: Stastlivec je ten komu beha Tbred nad 166 MHz (tech je vic nez dost, takze spis tak nad 185 MHz ;D ) a Barton nad 200 MHz...
Jinak si na desce zapnes asynchro rezim 133/200 a zjistis jak Ti behaj pameti... A mas to.
Heh, voltaz chipsetu, pameti, Vcore - o tom se mi i zdalo v noci. Dokonce jsem sundal z NF7 chladic northbridge, abych se mrkl, jak je to s pastou. Vsechno OK. Zadny nastaveni, novej bios ani prosby k bohu - nic zatim nepremluvilo tenhle kousek k behu na FSB200 MHz. Tedy, parkrat se rozjel - 6x200, 7x200 a bylo to kupodivu prime stable. Ale po dalsim restartu opet kulovy a vytuh, i kdyz jsem nic nemenil v biosu. :-o Narvu mu rovnou 1,85 (1,80 real) a necham ho smazit ve vyhni pekelne. Bud chcipne, nebo na tech 200 pojede. ;D
Citace:
Původně odeslal Dawe
No asi som mal predsa stastie, ked mi Barton nejde extra taktovat, tak mi ide uplne v poho na 215FSB bez najmensich problemov, a to som ho i nechtiac v jednom rohu olamal na LP v Brne, a skussal som ho na 225FSB a siel, ale uz nie stable. Problem bol vsak pri 225FSB skor v pamatiac, lebo jeden modul mam 333MHz, i ked predavany ako 400MHz.
Tazke asi tak, k tomu ako Bartony neznasaju vysoke FSB. Seriu ak chcete mam v signature.