Která je lepší Epox 8k5a2 nebo ASUS a7v333
Mám možnost koupit jednu z techto dvou výborných desek za stejné peníze a nemohu se rozhodnout kterou. Chtěl bych dost taktovat, ale na to jsou dobré obě dvě. Epox je prý někdy poruchový a nevim jak se vyřešil problém s tim teplotním čidlem, ale zas v jeho prospech mluví mnoho spokojených zákazníků. Asus má zas velkou podporu ale není to zas taková O/C špička. Za všechny informace děkuju!!!
Re: Která je lepší Epox 8k5a2 nebo ASUS a7v333
Citace:
Původně odeslal Frost
Mám možnost koupit jednu z techto dvou výborných desek za stejné peníze a nemohu se rozhodnout kterou. Chtěl bych dost taktovat, ale na to jsou dobré obě dvě. Epox je prý někdy poruchový a nevim jak se vyřešil problém s tim teplotním čidlem, ale zas v jeho prospech mluví mnoho spokojených zákazníků. Asus má zas velkou podporu ale není to zas taková O/C špička. Za všechny informace děkuju!!!
Povedal by som, že ani s jednou dosku neurobíš chybu...
Epox 8K5A2+ mám doma a až na chladič čipsetu je v pohode... Ten som musel zameniť za lepší - za box z iCel900...
Bratia majú 8K5A2 bez pluska a ide im to tiež v pohode - zatiaľ žiadne poruchy, alebo nejaké stažnosti na stabilitu...
A BTW, na O/C špičkový výkon potrebuješ viac ako len dobrú základnú dosku... :smoke: A pre bežný O/C sú dobré obe...