sedim u kompu a strasnej smrad ze spaleni,tak sem ho na hodinu vypnul a zas jede.co si o tom myslite?mam Sampo 718
je 13 mesicu starej
Printable View
sedim u kompu a strasnej smrad ze spaleni,tak sem ho na hodinu vypnul a zas jede.co si o tom myslite?mam Sampo 718
je 13 mesicu starej
a jak dlouho si ho mel zapnutej? - je mozny, ze po delsi dobe se prehriva (my mame ve skole AOC zapnuty od rana do vecera, sice smrdej jen tehdy, kdyz si pricichnes zezhora k ty vetraci mrizce, ale dokazou vytopit ucebnu na 26 stupnu)...
kourilo se z nej aspon?
nekourilo ,ale smrad a pres monitor prebihaly slaby cary
ted zas bezi ale stejne mam strach :|
byl zaplej tak osm hodin ale jindy bezi i mnohem dyl bez prestavky
Tak ho trápit trápit trápit a vyreklamovat ;D
Ale dyk psal 13 měsíců starej - Sampo už asi bude mít po záruce, ne? :roll:Citace:
Původně odeslal Marty
to ti asi len nieco spadlo do monitora, nieco co mohlo paradne zhoriet, napr. mucha alebo nieco take....
Nechci te strasit ,ale vetsinou smrdej nekvalitni VN trafa ,ktera se probijou.Byva to nejcastejsi zavada monitoru.Pominu-li obrazovku, tak je to nejdrazsi nahradni dil.Na tvem miste bych to otevrel a kouknul, kde je co ocazeny nebo vytekly.
to iste sa dialo s cca 10 mesacnym PHILIPSom 710P. najpr ciary, potom OK cca 5 min, potom dym a HNUSNY SMRAD a pik - vypol sa. myslel som, ze je to kolisavym napatim lebo uz tak odisiel PC zdroj.Citace:
Původně odeslal dutch3s
Nastastie je to este v zaruke, takze ide na reklamaciu (teda ak najdem zarucny list :? )
do monitoru nic nespadlo....ani muska zlata :-D
btw:uz to udelal zase,zejtra ho vezu na zaruku
bavil jsem se s typkem,co mi to prodaval a rikal,ze sampo ma zaruku 2-3 roky,takze mam bejt v klidu 8)
No si dalsi, ktory mi potvrdil, zhe Sampo je grc hadam najvacsi medzi monitormi....nezavidim.
ted vim pro priste,ze se na nej vys.....ale prachy mi tezko vratej,tak nesmim pohrdnout novym sampem ;D