Mrknete se na to. Vypada to celkem slusne a cena je taky dobra. http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24825&level=14
Printable View
Mrknete se na to. Vypada to celkem slusne a cena je taky dobra. http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24825&level=14
no cena je pekna (stejna jak za muj eurocase) takze nevim jestli ta paradicka bude z kvalitniho plechu a nebude to moc hlucet (fan)Citace:
Původně odeslal NLC
Jasne, ale s tim uz se musi pocitat, ze to asi bude chtit trochu poladit :roll:
Za tie penieze je celkom slusna.Len aby nebola taka ako som mal ja ze ked tam vsetko narves tak s nou nemozes hibat lebo sa rozpadne.Mal som EUROCASE a ten mal take tenke plechy ze by sa mozno dali strihat obyc.noznickami na papier.
mne sa nepaci...
zaprve mam rad ked si mod urobim sam a ne ked to uz kupim hotove
a zadruhe ani sa mi nepaci tento styl...je to take tipicke,nic nove...
Celkem pekne, sem o ni taky uvazoval. Ale ten zdroj bych radsi nepouzival...
Prolejzal jsem fotky z OC LAN a nasel tohle :arrow:
http://dejvak.wz.cz/case.jpg
Je to ona nebo ne?
Jestli ano, tak mam par otazek na majitele:
Jak kvalitni je zdroj: Hlucnost, napeti na jednotlivejch vetvich
Jakej je case samotnej: provedeni, kvalita plechu atd.
A co ten pridavnej vetrak?
Za ty prachy to nebude zadnej zazrak, ale mohla by to byt zajimava alternativa pro levny sestavy.
Sice nejsem majitelem tohoto casu ale Sweex Black vlastnim, tak se pokusim prispet svymi poznatky.
Jestli je to ona - na 90% ano, ma pouze odlisne rozmisteni diod a switchu na prednim panelu, jinak vypada identicky.
Ohledne zdroje toho moc nereknu - hned letel ven (v CC nechteli prodat samotnej case - zrejmne vedi ze tenhle zdroj by nikde neudali ;D ) a dovnitr sel Chieftec...
Jinak vypada dost nonemove a moc bych mu neveril. Nemam ho ted u sebe, takze hodnoty nevypisu....
Samotnej case je celkem solidni - Chieftec to sice neni, ale oproti Eurocasu tu nakej pokrok je. Bocnice je velmi pekne provedena, plech se nijak vyrazne nekrouti a i slicovani celkem sedi....
8cm v bocnici je klasika 3 diodovej modrej Spire S87 se 4 pinovym konektorem a co se hlucnosti tyce, oznacil bych ho za lepsi stred.
A "levnou sestavu" v tom teda rozhodne nemam ;D Tak se nesnaz me urazit. :wink:
Mam tam jeste 30cm studenou katodu a na dosvetleni dve 5V diody.
Taky jsem vymenil vsechny diody u mechanik za modry a i indikacni diody. Takze ted svitim jak nakej policejni mesicek :lol:
No nevim,me se ta case nelibi...
V CC prodali v pohode bez zdroje (stacilo zavolat a objednat ji tak)
Plechy sou dost shity (tenke lehke)
Prva bocnice ma na sobe nechutne logo Eurocasu okolo prospikovane dirama)
Vetrak ujde i co do hlucnosti
Tlacitka jako napr. Power switch sou "stribrny" ale vypadaj extremne umele :( (proste jako plastovy )
Cela case je dost jak emental, plna der (pro nekoho vyhoda pro nekoho ne)
ja si nemuzu pomoct, ale ten vetrak v bocnici je tam umistenej dost nablble, vzdyt to nemuze foukat na cpu, ale nekam vpravo pod nej ???
dt to na nej taky nefouka....
to je skoda,ne ???takhle je to tam jen na okrasu :?Citace:
Původně odeslal Chihuri
Jé to je můj komp. Bednu jsem koupil asi tyden pred lanparty, abych moh komp do neceho dat.Citace:
Původně odeslal Dejvak
zdroj: je to shit, bednu jsem kupoval s tim, ze zdroj dam kamosovi
case: provedeni ujde. Uvnitr se to celkem da - dirky k diskum atd. pasujou spravne. Ty mrizky vzadu na pridavny vetraky jsou naprd (vyriznu je co nevidet).
case zvenku: plechy slaby (mel jsem Chiefa ;D ), ale case je lehka. Ty stribrny jako sroubky v rozich nevypadaji moc dobre (vymenim za pravy srouby...)
vetrak: sviti pekne ;D Staci na osvetleni celyho casu (mam ale jeste svitici vetrnik na chipsetu). Nezdase, ze by moc hlucel (me to nevadi, kdyztak se da prepojit na 5V)
Omlouvam se za tenhle zbytecnej post, nejak mi to forum blbneCitace:
Původně odeslal Dejvak
ty plechy se mi zdaj fakt dost shuntsky, kdyz sem vzal tu case poprve do ruky,tak sem celkem cumel,vazi jak kdyby byla z tenkyho plastu :)
A co bys za ty prachy nechtel ? :wink:Citace:
Původně odeslal Chihuri
Ja vim, mohlo by to bejt i lepsi... :?
ale na druhou stranu mohla bejt i horsi :wink: Ja jsem rad ze vsechny sroubky pasujou do direk, a ze je to levna bedna to vim. Nebudu prece vrtat do nakyho kejsu za 5 litru...Citace:
Původně odeslal Dawe
Nj, ale do kejsu za 5 litru uz vetsinou moc rezat a vrtat nemusis...:wink: Jinak s Tebou samo souhlasim... Ja sem s ni dost spokojenej, stejne ji klasicky tak do 1/2 roku vymenim, takze co.Citace:
Původně odeslal MV
Mam tuhle tu bednu a celkem spokojenost, jen by to chtělo udělat regulaci otáček včech větroňů...
http://zabijime.kvalitne.cz/comp/page_01.htm
:o to je ten case osvětlenej jenom od toho vjetráku, nebo tam máš nějakou katodu (diody) ?Citace:
Původně odeslal kecinzer
Katodu přirozeně :wink:Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
tak už ji tam mam taky, a mužu ti říct že je to docela brutální. až budu mít čas, tak ještě přidám dopředu diody (v PSel. jsem sehnal modrý 4400mcd >:} ) k tomu ještě 410Ohm odpor a bude...Citace:
Původně odeslal kecinzer
až to bude hotový, tak sem naházim nějaký fotečky ;D
BTW : tenhle ten case mužu jenom doporučit, sice plechy stojej za ho*no, ale rozmístění děr na větráky a celkovej vzhled vč. bočnice mě dostaly.
Za málo peněz hodně muziky ... ;D
Tak šup, šup, už se těšim na fotky :D