Oplati sa mi vymenit moj Manli Radeon 8500LE 250/250 64MB za MSI GeForce4 Ti 4200 128MB ?mal by som to bez doplatku...
Printable View
Oplati sa mi vymenit moj Manli Radeon 8500LE 250/250 64MB za MSI GeForce4 Ti 4200 128MB ?mal by som to bez doplatku...
100% ,urcite ano
Je ta Ti vykonnejsia v aktualnych hrach?
O dobrejch 15-30%Citace:
Původně odeslal Snorri
A co obraz? Neposablim sa s neho? Sice mam LCD, takze by to nemalo byt take zle...Citace:
Původně odeslal SPYKER
To newim,ja mel pred tim Radak 8500le od Hercula a nejak moc sem si nefsimCitace:
Původně odeslal Snorri
Mel jsem herku 8500LE 64 ted mam to dole, rad se mi po...l a u her vypadavaly textury a vubec furt samy problemy ted je vse v poho.. a vykon je taky o dost vyssi.. obraz to je subjektivni...
Ten obraz taky zalezi na konkretnim vyrobci.......Citace:
Původně odeslal mokus
Mno neviem ci ta MSI TI4200 neni zo starej serie, co ma shi.t pomale pamete :| (to je potom skoro nastejno)
Ale aspon z Nvidiou ziskas 100% istotu ze, kazda hra pojde ako ma ;D
co ti nejde na radle za gamesu ? prosim jasne priklady...
Mne idu vsetky gamesi... Zajtra tu Grrrforcku vyskusam a ked bude lepsie, vymenim
A vyplati se ji vymenit G4MX za VGA G4 TI4200, 64MB DDR, 128bit, AGP 8x, TV out, 512Mhz poznam ten prechod? A vyplati se to budu ji mit bez DPH(asi 2800)
jo to bys mel cejtit docela znatelne :)
Citace:
Původně odeslal Lukáš David
NA poradnym procesoru o 100% ;D Urcite to ber,GF4Mx sou.... :wink:
Tak som Radeona vymenil za Gainward GF 4Ti 4200 64MB (na tu MSI by som musel doplacat)... S Radeonom som mal 9000 v 3D Marku 2k1, s Ti mam 12000 :D , takt mam aktualne 300/550 :D
Mno 3dMArk neni vceso, ale ked ta to potesilo ;D
Teraz ti vsak zapnutie AF na 4> zere o hodne viav poweru :lol:
ps- Tych 128MB sa s pomerne kratkodobeho hladiska vyplatilo viac ...
Ja som nemal prachy na doplatenie :oops:Citace:
Původně odeslal Semik
S 43.51 Detonatormi mam 12500bodov
Mno mas slabe CPU... by to slo aj vysie :wink:
LOL, ze slabe CPU :lol:Citace:
Původně odeslal Semik
Loliku :evil: pozri sa do databaze Futuremarku a uvidis co poriadne CPU s tej tvojej GK vytahne :!:Citace:
Původně odeslal Snorri
Presne,kamrade,12k nic neni,15-16 kdybys dal ;D :smoke: Ta karta ma strop nekde u 3,5Ghz ;DCitace:
Původně odeslal Semik
njn Ale 3,5ghz, len v pripade, ze by to bol Opteron 8-)