Moze mi niekto poradit, naky sikovny softik, na stiahnutie iba zvuku z DVD?
Konkretne - kamos chce aby som mu z jeho DVD - koncert TOTO - urobil audioCD, ktore chce pocuvat v aute pri svojej praci (UPS :wink: ). :|
Printable View
Moze mi niekto poradit, naky sikovny softik, na stiahnutie iba zvuku z DVD?
Konkretne - kamos chce aby som mu z jeho DVD - koncert TOTO - urobil audioCD, ktore chce pocuvat v aute pri svojej praci (UPS :wink: ). :|
von to umi kazdej softik na rip dvd , ale ja muzu doporucit simpledivx , a v nem je nastaveni kam si ma schovat wav z toho dvd a ty ho pak prekopes na mp3 .
osobne sem to este nezkousel ale melo by to fungovat.
von to umi kazdej softik na rip dvd , ale ja muzu doporucit simpledivx , a v nem je nastaveni kam si ma schovat wav z toho dvd a ty ho pak prekopes na mp3 .
osobne sem to este nezkousel ale melo by to fungovat.
OK, dikes, 8-)Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
...ale budem z toho robit klasicke audioCD, pretoze jeho autoradio - tusim Pioneer - nevie prehravat MP3 - to tusim zvlada az model o jednu "triedu" vyssie...
ok, dej vedet estli to slo hladce nebo estli ses u toho aspon jednou rozcilil ;D
DVD Decrypter a v ňom nastav niečo ako stream copy, zvoľ si už iba stream so zvukom (okolo 500 MB) a daj rip.
BTW stream copy sa dá nastaviť skoro vo všetkých ripperoch (SMART RIPPER, DVD Decrypter ...) Pozri sa na www.cdr.cz do sekcie FILE NEWS a tam nejaký ripper nájdeš.