poznate niekto case od fy Kobian? konkretne model Eros (blby nazov, co?), vyzera fasa, ale okrem obrazku sa na ich stranke nic nedozviem... maju ich v BA v Libre... hlavne by som potreboval vediet rozmery a ulozenie zdroja... Diky
Printable View
poznate niekto case od fy Kobian? konkretne model Eros (blby nazov, co?), vyzera fasa, ale okrem obrazku sa na ich stranke nic nedozviem... maju ich v BA v Libre... hlavne by som potreboval vediet rozmery a ulozenie zdroja... Diky
Chod sa do Libry pozriet - skrinky tam mavaju vystavene.
A ked sa normalne opytas tak si ju mozes kuknut priamo tam.
diky, bol som tam okukol som to a uz ju mam doma ;D za tie prachy podla mna super...
455x430x200mm (DxHxW) 4 external 5¼" 5 internal 3½" 2 external 3½"
zdroj ulozeny hore horizontalne, interne sachty na disky po celej vyske, za prednym fanom... plechy nie su moc hrube, ale konstrukcia je docela solidna... a hlavne pekny cierno-strieborny decentny dizajn... uz chystam nejaky mierny mod, mozno casom postnem imgs...
ake mas napate na 12V vetve?, ja mam tento isty CASE a zistil som ze to pekne nieje, normalne okolo 12.6V, pri zatazi CPU [XP2000+] a GRAFIKY [Radeon9700] to stupne na 13V, niekedy aj 13.2, hodne sa mi to nepaci...
no to bude spis zdrujem nez casem, ne? :wink:Citace:
Původně odeslal potkan008
No asi urcite ;D
Ake zdroje sa do toho montuju?
ja tam mam L&C TECHNOLOGY model LC-350ATX, dnes bolo uz aj 13,167V
Vymen ten zdroj za nejaky kvalitny - v Libre maju aj Enermaxy (aj ked ich kvalita je dost divna :roll: )
BTW.: Do 3. septembra maju v Libre zatvorene.
no jo ale enermax je trosku drahy na mna ;-), tento zdroj uz nemam sancu vyreklamovat lebo som robil zasahy na case, ale tak do buducna, nevie niekto ci sa daju taketo zdroje reklamovat?, pripadne aka je tolerancia napatia?
Tolerancia sa obvykle udava ako +/- 5%. Predpokladam, ze ten zdroj je pretazeny a pri mensom zatazeni su napatia OK.
mno bez zatazovanie cpu a grafiky [proste nic vo win] je to okolo 12.6 az 12.7, pri tej zatazi silnej je to vyse tych 13V, je tam Radeon 9500 a Athlon XP 1900+ [1,5v], jeden maxtor 80GB, CDRW a DVD
Tak to je ten zdroj dost slaby :roll:
mno ma to byt 350W ;-)
Necuduj sa, ked to nestoji ani 1500 korun s celou skrinkou...
Zdroje pouzivaju Maxpower , tie iste montuju aj do KME.Citace:
Původně odeslal Rainbow
KME/MaxPower je s.hit, to uz som si vyskusal ;D Ale tento je nejaky L&C...
Asi zalezi aky model , kamos ma Topaz myslim a ma tam Maxpower a to je s.h.i.t poriadny , jeden mi uz odisiel.Citace:
Původně odeslal Rainbow
BTW: Rainbow nechces 200w zdroj , je poriadne zhorety. :)
Mal som 300W MaxPower a dal som ho prec. Pri zatazi boli napatia menej stabilne ako na SkyHawku 250W a robilo to hrozny hluk (aj ked som ventilator zapojil cez nejaky odpor, ale zjavne maly).
BTW.: Po spalenych zdrojoch vobec netuzim :-)
BTW.2: Tu dosku nechces alebo nemas ziadny vhodny hardware? (okrem tohoto zdroja ;D )
Tu dosku chcem , ale kamos sa mi este neozval.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Sak uvididime ako to nakoniec dopadne , je mozne ze ti ta doska ostane mozno iba doska , mozno aj s cpu mozno ti kamos zaplati , uvididime , zatial len cert vie :-)
tiez tam mam zdroj L&C, neviem to takto z hlavy, vecer sa doma mozem kuknut, ale urcite mi to nehadzalo taketo strasne cisla na 12V, tusim sa to hybalo tak do 12.2... robil si zasahy aj do zdroja? chod ho vyreklamovat bez case...
zasahy do zdroja som nerobil, ale do bedne hej a kedze to bola case zo zdrojom mam silny pocit ze by ma pri reklamacii niekam poslali
Dones im iba zdroj - vsak case je OK a nebudes predsa vsetko znutra vyberat...
hmm tak som bol v libre a povedali ze mi ten zdroj zoberu bez bedne, co je fascinujuce a nacakane na libru ;-)
2potkan: ako si dopadol?