tak sem hledal ve starších threadech a našel sem akorát že musim přehodit červenej kablík na druhou stranu ale já mám černej,červenej,žlutej tak sem zkusil přehodit různě ale roztočilo se to jen č,č,ž a čč žlutej nebyl potřeba jak teda na 5V ???
Printable View
tak sem hledal ve starších threadech a našel sem akorát že musim přehodit červenej kablík na druhou stranu ale já mám černej,červenej,žlutej tak sem zkusil přehodit různě ale roztočilo se to jen č,č,ž a čč žlutej nebyl potřeba jak teda na 5V ???
ses manicka vsak napajeni vetracku jsou dratky na vetracku barvy cerveny a cerny ten treti zluty dratek na vetracku je mereni otacek :) na vetracku vyuzijes cerveny a cerny a na zdroji zluty a cerveny :)
jo a jak na větráčku mám přesně zapojit ty drátky aby to šlo na 5 V?
MOLEX KONEKTOR MAS TAKTO: CERVENY +5V ZLTY +12V 2XCIERNY -?VCitace:
Původně odeslal sebad
Takze ked zapojis + kablik (cerveny) z vetracka do Cerveneho na Molexe a - kablik (cierny) do cierneho na Molexe = MAS 5V
ludia sak to je uz druhy thread za dva dni ... a o tom istom in fact :roll:
to KUBA > ak sa sem mrknes hod to do faq lebo toto uz nejde ... :(
MadCap
Co je Molex a já mám jenom 1x černý =černý,červený,žlutý to si musim koupit nějakej regulátor protože mě to nijak nešlo roztočilo se to jenom takhle jak to už bylo?Citace:
Původně odeslal Snorri
Molex je konektor ktery vede ze zdroje...a 5V zapojis tak ze cerveny drat na vetracku zapojis do konektoru ze zdroje(Molex :wink: )tam, kam do nej vede cerveny drat, a cerny z vetracku das na cerny na Molexu. Uz ti to napsali snad 3 lidi a jednodusseji to uz popsat nejde...
BTW: Je mozny ze jsi zapojil cerveny na cerveny a cerny na zluty, to se pak opravdu vetracek neroztoci...jinak jeste muzes zkusit 7V - popsano v threadu nize...pokud bys mel nejaky extremne vykonny vetrak je mozne ze se ti to na tech 5V neroztoci...
Mánička jsi Ty, když využiješ na zdroji žlutý a červený, tak to máš na 7V, ale on se ptá na 5V.Citace:
Původně odeslal DaRk_DarGon
Co takhle vetraky prehozeny na 7V a 5V vyfotit (nebo schematicky nakreslit ) a dat to do FAQ?
už sem to dal ale jen u coolermastra,protože u titana nemám ten konektor dá se koupit samostatně?
Uz to tady nekde kdysi bylo pekne systematicky nakresleny, ale kde je tomu konec :-)
já už vim jak se to dělá akorát u druhýho chladiče nemám ten konektor tak jestli se prodává samostatně?Citace:
Původně odeslal Fila