Prosim pomozte mi vybrat nejkou kartu
Cena okolo 4000 a pokud ma nekdo nejaky test podle cena/vykon budu stestim bez sebe.
Mozna ji budu kupovat po prazdninach tak jestli se neco zmeni, ma cenu cekat.
DIKK
Printable View
Prosim pomozte mi vybrat nejkou kartu
Cena okolo 4000 a pokud ma nekdo nejaky test podle cena/vykon budu stestim bez sebe.
Mozna ji budu kupovat po prazdninach tak jestli se neco zmeni, ma cenu cekat.
DIKK
ti4200
Citace:
Původně odeslal Chihuri
GF4Ti 4200,presne tak
Ted jsem nejakou videl dokonce za 3500 je to pohoda?
Jaky typ by jste mi doporucili? Ten co mam vyhlidnuty - VGA XFX G4 TI4200, 64MB DDR, 128bit, AGP 8x, TV out, 512Mhz, DVD player 2860,6 Kč 3490 Kč
Je velky rozdil mezi 128 a 64MB verzemi?(co rikate na tuhle?)
No 64MB ZATIM staci, 128 je investice do budoucna... Taky zalezi, na jake sestave bys to chtel provozovat? A u pameti taky mimo kvantity dost rozhoduje kvalita, pokud chces maximallni vykon!Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Tech 3,5k je bez dane?
tech 3500 je s dani,to tam pise....Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Mno,XFX newim co je za znacku ale radsi bych za stejny prachy koupil LEadtek :wink: A nebo pridal a MSI :wink:
Aha sorry, ja to nejak nepochopil, sedim si na vedeni :)Citace:
Původně odeslal SPYKER
Jinak o XFX jsem taky jakteziv neslysel , co spis pritlacit a koupit neco znamejsiho?
Citace:
- ztoho sa to da pochopit...Kód:2860,6 Kč 3490 Kč
Uz mi to taky doslo, ale byls rychlejsi, nez jsem upravil prispevek, uz jsi to tam svihnul :)Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Rikam,za stejny prachy ma Leadteka :smoke:Citace:
kamos jednou prifachal ze maju f obchode nove FXka a ze je za 1000 :o jaxme tam prisli tak z toho vzniko XFX Tnt2 :lol: sou to shitty nehorazneCitace:
A kde ho maji toho Leadteka? Jeste nejaka rozumejsi karta?Jaka je nejlepsi pomer cena/vykon?
A co podpora DX9???????Je dulezita?
A co tohle????
VGA WinFast A280LE TD, 128MB DDR,TVout,AGP8x 3359 4098
VGA WinFast A280LE TD, 64MB DDR,TVout,AGP8x 2867 3498
Ale to uz je petikoule vyplati se ta investice vubec???
Myslim ze 64MB staci, ano 128MB je investice do budoucna ale ne s touto kartou... ja pred par dnama koupil leadteka 64MB a je celkem v pohode dobry o/c fajn utilitky.... ;D a navic za ty prachy ;D ;D
Je ta lesdteka ta o ktere mluvis tu co ta mam napsanou(dole)?
Taky myslim,ze investice do "budoucna" v podobe 128MB pameti je ulitla pac v "budoucnu" kdyz tech 128 bude potreba uz stejnak budu mit jinou kartu ne ? :)
Fuj to jsem to ale napsal hnusne :oops: :oops:
Tak znovu
Ta o ktere jsi ted psal je ta :arrow: VGA WinFast A280LE TD, 64MB DDR,TVout,AGP8x 2867 3498(budu ji mit bez DPH)
jo je to ona koupil jsem ji v cc za 3550,- s dph, ... a dx9? na co?
Tak to je v poho neber to za 2800 ;D ;D ;D
puvodne jsem mel herku 8500LE ta skoncila ne reklamaci nakonec mi vratili 6500,- ;D a velmi dlouho cca 2 mesice jsem premyslel co koupit, postupne jsem mel objednano r9500pro - nesehnano, pak r9700np - neseriozni prodejce; a po velmi uvazlive rozvaze jsem zbehnul z tabora radeonatoru a chtel koupit MSI G4 4200 64 8x kterou mi mezitim co jsem byl na dovce prestali prodavat za rozumnou cenu a nakonec jsem koupil viz. popisek... a spokojenost ;D
Jestli bys moch mit bez DPH i tuhle :arrow: MSI Ti 4200 TD8X 64MB tak do ni jdi - vyborna taktovatelnost, pekny baleni, HAFO Softíku 3 plny hry, dobre provedeny MEDENY chladic... Ja sem s ni spokojen.Citace:
Původně odeslal Lukáš David