Neznáte nějakej jednoduchý prográmek, který by ve WINDOWS ukazoval teploty CPU. Nemyslím tim programy jako SANDRA, tam není přesná teplota která se ukazuje v BIOSU. Pouze bych se chtěl kdykoliv podívat na teplotu CPU a nemuset pořád lézt do biosu.
Printable View
Neznáte nějakej jednoduchý prográmek, který by ve WINDOWS ukazoval teploty CPU. Nemyslím tim programy jako SANDRA, tam není přesná teplota která se ukazuje v BIOSU. Pouze bych se chtěl kdykoliv podívat na teplotu CPU a nemuset pořád lézt do biosu.
Nejlepsi jsou MBM monitor (u me no.1) a Speedfan. Najde ti je kazdej vyhledavac.
Ted jsem konecne instaloval MBM a muzu jen doporucit :) Das si dashboard na plochu a vidis to kdykoli jsi ve wokynkach :)Citace:
Původně odeslal Dusan
Já používám MBProbe.Je taky skvělej.Jestli chceš odkaz,tak si ho tu dej vyhledat.
PS: MBM je taky dobrej,ale Probe je menší.
U MBM mám zapnuto ukazovat teplotu v ikonce vedle hodin a střídat po 1 s obě teploty, přičemž jednotlivé teploty mám barevně odlišeny - červené pozadí je samozřejmě CPU :-) . Navíc se dá zapnout ukazatel LED na MB (Epox), takže vidím z dálky, kolik mám na procesoru.
Fakt? Kde se to nastavuje? Mam taky Epox a tahle vychytavka by se mi docela sikla... 8-)Citace:
Původně odeslal jagoro
Kterou verzi toho MBM používáš ? Nevím jestli MBM spolupracuje s VIA KT 400 nevím jak to funguje.
Na hlavní záložce sjeď dolů a zatrhni Zapnout podporu RD2Pro. V okénku pod tím by mělo být 80. Ukazuje to teplotu CPU, i když nemám navolený žádný sensor, ale můžeš to vyzkoušet.
Mám verzi 5.1.
Speedfan
Ja pouzivam MBprobe. Je fakt dost maly a da sa vcelku dobre nastavit. K Epoxu 8rda+ som dostal nejaky ich programcek, ale ten je dost zly. MBprobe rulez.
Stáhl jsem si ho z internetu MBPROBE verzi 1.30 ,ale nevím jak ho nainstalovat ? Používám WIN XP SP 1. Jede to vůbec pod tímto systémem.
To by měl bejt soubor bez instalace.Pokud je to zabalený tak to někam rozbal a spusť.
Ak pouzivas Win 2000/XP, budes musiet este 1krat spustit subor ntinst.exe (alebo tak nejak), aby to chodilo.
MBM je super...ale je tam zbytecne moc weci..........speedfan rulez
jednoznacne speedfan, do teraz som nemal ziadny problem a nayse sa da aj taktovat comp priamo z win :-) , hoci trocha blbo ale ide to
Kdo rika, ze vsechno musis pouzivat? Ja mam v MBM nastavenej Dashboard ze mi ukazuje jen teplotu CPU, case, otacky vetraku a (trochu zbytecne) frekvenci CPU, tot vse :)Citace:
Původně odeslal Michal
Ale pokial ti MBM nebude funkovat (jak mne) tak je parádny SpeedFan 8-)
Muzes si stahnout VCool z mych stranek: http://www.pribinasoft.net/cz/down/vcool.zip ten ukazuje teplotu i dokaze softwarove chladit
BTW: Jsou uz nove verze Speedfanu 4.09 a MBM 5.3.4.0 ... takze pokud nekomu neco nejelo, muze je vyzkouset.