Můj falcon rock II má v těchto vedrech při zaáži na procáku 62, ale kolik je v chieftecovi ??? Málo :arrow: 39 rizdíl je 23 stupnů a to je podle mě dost----->>>> špatné chlazení
Printable View
Můj falcon rock II má v těchto vedrech při zaáži na procáku 62, ale kolik je v chieftecovi ??? Málo :arrow: 39 rizdíl je 23 stupnů a to je podle mě dost----->>>> špatné chlazení
v bedne a podle ceho posuszujes jestli podle druhy teploty tak se mylis, pac to je nekde na desce a to meri tak haluzoidne.
ale 62 stupnu je moc i kdyz je ted vedero ja jedu vcore 1.7V a jedu to na 2700+ amam kolem 52 fulload 24/7.
já jedu na 2900+ a 1,75V...
jo je to ta druhá teplota, ale myslím že to odpovídá protože disk má výdy o jeden nebo max 3 stupně méně
vzadu mám dva větráky ven....
jo jeste by bylo fajn kouknou te na certifikaci toho titana a pak uvidis kdyztak nahradi coppersilentem 2.
jakyho titana?
2eraser: On asi myslel toho Falcona :wink: 2All: Jinak Falcon Rock II je podle výrobce použitelný max na Thoroughbred 2700+ :idea:
no jo asi koupím od někoho tady Volcano devítku, myslíte že se mi rodíl teplot zmenší alespon na deset ???
mel sis volano 9 objednat od Fabsy...17ECitace:
Původně odeslal eraser
to jo no ale mě zajímá spíš jestli se něco stane s tím rozdílem teplot...
Jak to meria na tom ABITe lebo som tam videl cidlo pod paticou.Inak mam pri 1,825 V pri full load 55°C
no rves do toho mocny napeti.Citace:
Původně odeslal NOD
No jasne ale rozbehni dut-ko na 2,35 :wink:
no dobře a jakej tam máš bios jen tak pro zajímavost?Citace:
Původně odeslal NOD