Ano ci ne??? nebo zalezi na revizich?? (konkretne me zajima JIUHB na 1700+ ale klidne piste i o ostatnich)
Diky :-)
Printable View
Ano ci ne??? nebo zalezi na revizich?? (konkretne me zajima JIUHB na 1700+ ale klidne piste i o ostatnich)
Diky :-)
Ano
Diky,ale ta odpoved se vztahuje ke vsem znamym revizim nebo jen k ty JIUHB?? JIXHB (jak maj ten novej tistak to maj taky odemceny??)
pokud vím tak všechny B revize mají odemčenej násobič.Citace:
Původně odeslal Joest
Nekdo tu psal, ze vsechny ne.. Ale co je na tom pravdy to nefim ???Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
BTW: Jinak tenhle thread se mi zda zbytecnej :roll: Odpoved na tohle vsechno tady urcite najdes...
jj diky moc , ta posledni zprava mi sice nechala brouka v hlave ale snad to bude OK !
oni maj 2 sady násobičů - starou a novou, takže skoro všechny desky uměj měnit násobič té dolní cca do 12 a např ty s nForce (ostatní jsem nezkoušel) umí i tu horní sadu
i s new pcb je odemcenej :)Citace:
Původně odeslal Joest
Diky , takovouhle odpoved sem potreboval slyset....AMD XP ...tres se ... jdu si pro tebe... zuctujeme spolu hehehe ;D
Ale ak sa nevyznas v seriach, ci oznaceniach AthlonovXP mozes stale dostat AO :!:
Ten odomknuty nieje :-(
(TO len bokom, istoty nieje nikdy dost)
Diky za pripominku ale v tomhle se tak trochu uz vyznam a nemam strach ze by mi podstrcili A0 takze stejne dik...jednou rez a dvakrat mer...
neboli jednou se zetej,dvakrat to zkontroluj...hehehe
Citace:
Původně odeslal Semik
Kecy, kecy a zase kecy.
Athlon XP s jádrem Thoroughbred(Barton) má odemčený násobič bez ohledu na revizi. Kdo nevěří, ať tam běží. Sám jsem vlastníkem A0.
A co se týká přemapování sady, tak standardní sada končí na 12.5x, některé desky umějí přemapovat samy, některým stačí malý HW zásah
Ses vol,ses vol,ses vol ;D Mam aj Tbreda AO 2200+ a ma zamknuty multiplikator :wink: ( uz je, aleodomknuty cez piny.)Citace:
Původně odeslal Millisx
A vies preco je zamknuty ??? EE ? Mno podstata je taka ako si uz hore podotkol... jeho nasobic je uz v hornej sade a nevychadalo by to na mobe.... (takze aj AO mozu byt zamknute :idea: )
Panove panove, divim se vam, jestli ste tak nepozorni nebo ci to je, ale myslim ze tady o Bartonech nebyla rec, tak co to sem kua motate ;D
Ja se ptal na Thoroughbred...... :idea:
Ale ;D nikto sa tu nehada 8-) .... len preberame fakty :-)