chcm si kupit novy a hlavne tichsi chladic - moj znamy mi odporuca tento ale ked sa pozriem do manualov tak je len do XP 2100+ - ja mam bohuzial 2400+ :-(( neviete mi poradit ci to utiahne a popripade c sim by som mal ratat?
Printable View
chcm si kupit novy a hlavne tichsi chladic - moj znamy mi odporuca tento ale ked sa pozriem do manualov tak je len do XP 2100+ - ja mam bohuzial 2400+ :-(( neviete mi poradit ci to utiahne a popripade c sim by som mal ratat?
Uz som to tu pred chvilou pisal :roll: Uchladi ja som ho mal aj na 2600XP ale to uz troxa reve. 2400XP zvladne no problem. :D
ked uz novy tak si kup nejaky Arctic cooling napr cooper silent alebo slim silent pro ci uz TC alebo bez ... tie to utiahnu a ten titan je uz trosku za zenitom, jedine ak ta Cu verzia :)Citace:
Původně odeslal mirosan
MadCap
P.S.> nie si nahodou z DCA? :)
Tak ako znela otazka tak uchladi :roll:
Inak Mad Cap ma pravdu ja som ho predal preto lebo nie zeby neuchladil ale chcel som ticho a to daju fakt AC :!: Teraz by som skusil toho AC cooper silenta 2 ;D
dik za odpovede...
pre madcapa - ano som z DCA poznas ma? :-)
Nj ja mam teraz ten chladic a je maximalne cool, podsvieteny. Na otazku odpoviem presne, utiahne aj 2800, aspon tak to ma pisane. na modding prosle cool :lol: :lol: :lol: