Mate nekdo Maxtora jaky zkusenusti snima mate.
Jake jsou Maxtory jsou spolehlivy kvalitny???
Printable View
Mate nekdo Maxtora jaky zkusenusti snima mate.
Jake jsou Maxtory jsou spolehlivy kvalitny???
spolehlivý,rychlý,kvalitní a hlučnější než konkurence,i když u posledních modelů s fluidním ložiskem se ta hlučnost dost snížila na úroven konkurence.
Hlucnost ani nevadi hlavne spolehlivost
Ja som s maxtorom spokojny...
Jak ho dlouho mas???
Koupil bys sis ho znova.
já kupoval vždycky Quantum a po té co od nich koupil divizi disků Maxtor,tak jsem přešel k němu.Mám už třetího Maxtora a znova bych ho koupil 8)
Mam ho asi pol roka. Kupil by som si aj 100. Su super
Premejslel sem o Maxtorovy a asi ho koupim.
Ja som s nim naozaj spokojny. Odorucam kupit...
Mám Maxtora 80 GB, myslim ze typ Viper. Jsem s nim velice spokojeny. Mam ho tak asi 7 mesicu. Rychlost vyborna, pouzivam ho na strihani videa.
Měl jsem Quantuma a mám Maxtora 740.Jinak spoustu různejch.Tyhle typy bych už nekoupil kvůli hlučnosti - pily. Když to máš puštěný hodiny tak hučí v hlavě. S fluidem - ano.
Jedna výhoda proti konkurenci - disk zdá se ztrácí mnohem méně na rychlosti když je zaplněnej.
MAXTOR to vrele doporucuju. Mam ho asi pul roku a nemuzu si na nej stezovat. Rychlej, spolehlivej, a ten muj 60gb je i docela tichej.
Mezi disky Maxtor, WD a Seagate ve verzi se 7200 ot. neni vetsich rozdilu, co se tyce poctu reklamaci. Co se tyce rychlosti nedokazu posoudit a co se tyce hlucnosti, tak Maxtory s fluidnimi lozisky jsou te,er stejne tiche jako konkurence.