-
chlazeni GF4 Ti4200
Vlastnim ASUS V9280 GF4Ti4200 128MB a nejak nemuzu poradne uchladit GPU. Puvodni chladic jsem sundal a dal jsem na GPU chladic z boxovanyho Athlona 1800+ a stejne na druhy strane karty v mistech kde je GPU neudrzim prst. Bednu mam momentalne bez bocnice.
-
kamos delal neco podobnyho , ale problem mel ten samej a vsimnul si ze gpu je malililinko prohnutej dovnitr takze at tam das co tam das nedolehneto, ledaze bys mael vypouklej heatsink. ale to jejenom pravdepodobny , ale za omrknuti to stoji ne ???
-
No heatsink sem stahnul na soustruhu o ten schod co je kvuli patici a pak jsem ho jeste lehce brousil, takze tim to nebude
Jinak GPU klasicky trosku utopeny v tom plastu okolo, ale pastou jsem nesetril a zbrousit se mi to nechce, protoze je karta jeste v zaruce
-
uprime receno me taky topy z ty druhy strany, ze tam neudrzim ani prst ale kdyz mi valila -co sem zkousel- i na 300/600 a to nemam pasivy na pametech tak 3dmark 01 i 03 probehl uplne v poho a bez artefaktu.
a to mam kartu od prolink :-o
-
no me jede 315 bez chyb, ale mam z ty teploty takovej divnej pocit :?
-
kdyz ti to vydrzi v tehle hicech , tak to to neco vydrzi, a kdyz si nejsi tak jisty tak tam nak sikovne nainstaluj vetracek co ti bude foukat sikmo -podotykam sikmo- na tu nechranenou stranu abys mel jistotu :D
-
jenoducha pomoc narvy tam tolik pasty aby vyplnila prolaklinu :-)
-
No to mam, ale napadlo me na ten hlinikovej pasiv dat medenej plech tak 3mm, pak to chytnout do 4pakny a vytocit tam kolecko, ktery presne zapadne do toho plastu kolem GPU.
Potom mi bude dosedat primo na stred jadra a ne na ten plast okolo.
btw. nevite jakej je to prumer? nechce se mi to zase rozebirat a cistit od pasty, ktera uz zase dochazi :-(