asi jsem blbej...ale nemuzu najit name a pass abych se pripojil do OC teamu...klido pak thread maznete
Printable View
asi jsem blbej...ale nemuzu najit name a pass abych se pripojil do OC teamu...klido pak thread maznete
ziadne meno ziadny pass ... keby si mrkol do jak zacit tak najdes tento link >> http://www.grid.org/services/teams/t...2-F4BE60F59DA1Citace:
Původně odeslal Antiloopa
a tam sa k nam pridas :idea:, vsetko vynahradis tym ked do toho zapojis minimalne 100kompov ;D :lol:
MadCap
To asi ne MadCap, na prihlaseni do teamu musis samozrejme zadat nick a heslo...
Jedina moje rada je, ze si bude muset nejak vzpomenout aspon na nick a nebo si ho najit nekde ve statistikach a pak dat forgot password a tim se dostanes i k heslu.
Jinak asi jedine novej login..
EDIT: ja sem pako, ted koukam, ze sem mozna nepochopil otazku... :oops: omlouvam se :oops: :oops:
ehm login a heslo si to vypita ked kliknes na join this team .. tolko k teme pan moderator ;D (noflame)Citace:
Původně odeslal KUBA
MadCap
Jojo, psal jsem, ze sem to blbe pochopil. Ja myslel, ze ma nejaky uzivatelsky jmeno pod kterym pocita, ale ze ho/nebo heslo zapomel a chce se pridat... Uz jsem to psal. Jeste jednou se omlouvam, spatne jsem pochopil otazku :oops: .Citace:
Původně odeslal MadCap
i mistr tesar se negdy utne :wink: :-)
neee pohoda :) shit happens ;)
MadCap