-
Hansol 720P
Konecne nieco na co sa da pozerat a nie na shit 14" a este likom 1024*768@60 :-(
Otestoval som to neviem sice aka je konvergencia na inych onitoroch ale tu je dost rozbiehava vidno ze to nieje celkom jeden bod.
To neva v testoch uvadzaju je na 1024*768 to ma dat 118Hz a mne dava len 100 vo vin niesu nejake nove ovladace kde by som ich mohol najst na google toho vela nieje aspon nie na 720P
Zevraj profesionalny monitor, este uvidime, ma s nim niekto skuesnosti????
-
Re: Hansol 720P
moc ti nerozumim ale ja mam tetnovyho Hansola 19' 920D a je docela good :wink: 1024x768 200Hz 8)
-
Som mal možnosť vidieť 720E/Economy/, čo je v podstate ten istý model, len má nižšie frekvencie. Môžem povedať, že obraz je na tú cenovú kategóriu v porovnaní s ostatnými monitormi dosť dobrý, určite lepší ako Relisys.
-
Lepší než Relysis možná ale já koupil koncem léta Hansola tuším 710 a byl to děs nakonec jsem ho vrátil. Ted mám AOC7A+ a je 1000x lepší. Asi sem měl smůlu na kousek
-
Pri kúpe monitorov tohto typu je dobré si dať sakramentský pozor na to čo kupuješ, preto je nutnou podmienkou viedieť monitor IN-ACTION pre kúpou.