Nevíte jak udělat abych na PC mohl mít 2 systémy ale mám na D:FAT32 na E:FAT32 a na C: NTFS S XP profesional a chtěl bych tam mít i Milenia protože Xp žerou dost paměti a skoro žádná hra mi tam nejede please help.
Printable View
Nevíte jak udělat abych na PC mohl mít 2 systémy ale mám na D:FAT32 na E:FAT32 a na C: NTFS S XP profesional a chtěl bych tam mít i Milenia protože Xp žerou dost paměti a skoro žádná hra mi tam nejede please help.
hele jeste ze nejsi sixlex_trip, to by to tam bylo asi 6x ;D ;DCitace:
Původně odeslal Triplex_six
s tema filesystemama by to nemel byt asi problem, spis je problem ze standartne se instaluji prvne wME a pak wXP, ale snad by sly ME nainstalovat na D ??? potom bys prisel o spusteni xpcek a musel bys to asi obnovit
jedině použít nějaký Boot manager, který bude skrývat tu první NTFS partition - protože winme potřebují, aby boot partition byla na fat32, ntfs neumí :evil:
jj alebo si sprav ze budes mat c: fat32 a na tom winme a win xp ako nejaky dalsi disk an antfs to je jedno ... ked instalnes ME a potom xp tak sa ti tam spravi boot.ini a pohoda ...Citace:
Původně odeslal Triplex_six
btw ale nexapem ze ti nejdu hry?? ja mam to iste ako ty v podsate, este slabsiu graficku a pohodicka ... winME sux IMHO
MadCap
ja bych se spis zamyslel nad tim proc mas malo volne pameti?
ja mam taky 256MB a pod XPckama mne jedou vsechny hry co sem zkousel naprosto bezproblemu
Presne tak. Onoho davneho casu ked som mal len 256MB RAM a WinXP, tak to vsetko bezalo bez problemov, aj hry.Citace:
Původně odeslal wong
BTW: ked uz chces ine Win, tak urcite nie WinME - to je srack.a. Ked uz tak Win98SE.