Nezkousel jste ho nekdo?Ma nejakou ucinnost?Jednu vyhodu ma - je zadarmo.
Printable View
Nezkousel jste ho nekdo?Ma nejakou ucinnost?Jednu vyhodu ma - je zadarmo.
To muzes rovnou strait PC do lednice.
Podle me je moc velkej i kdyz ucinnost by mel mit dobrou, pac nektery lednicky docela topej.
No podle mne je to na nic, ma to maly prumer trubicek a cladici plocha je v porovnani s radiatorama z aut mala.
Jelikoz ted se take pokousim udelat vodnika, tak me tohle taky napadlo. Ale jak je napsano uz nahore, je v podstate nepouzitelnej. Protoze ma strasne malej prumer trubek! Sice je dost rozlozenej, dal by se krasne prichytit na jednu z bocnic ale prece jen ta jeho plocha je dost mala. Vedle me je firma co prodava lednicky tak jsem tam byl a popovidal si s technikem, a ten mi dal vymenik dost podobnej tomu co je v aute, medeny trubky prumer 1cm a kolem chladici mrizky z hliniku myslim ze super, jeste cerpadlo a muzu zkouset...
PS: Lednicky topi dost, ale v tech chladicich nebeha voda, ale nejakej plyn...
Tak diky za rady - asi se budu muset vydat na vrakoviste - prodaji mi tam jenom vymenik nebo si musim koupit komplet topeni?
Sano, ze ti prodaj jenom vymenik.
z lednice to je trosku vic skalni ne? ;D 1 je to osklive 2 je to velke takze ne.
Jasně, má to malej průměr trubiček a je to moc veliký. :(
Já jsem u nás ve škole viděl náááááááádhernej výměník někdo na chodbě :) kámoš tu má dneska digitál tak to vyfotíme. ;)
Jako na chodbě ve vitríně ;D Jinak by byl už dávno můj ;D
se s tim nes... normalne zahraj si na demnonstranta vem na sebe spinavy roztrhany hadry rozbij vitrinu ber vymenik a ztrat se v davu ale pockej do ctvrtka ;DCitace:
Původně odeslal Marty
hehe, jenže my máme fečtvrtek školu zavřenou :(Citace:
Původně odeslal honzAK
Mne nevadi, ze je velkej - ja mam velkej pokoj.
jestli neprenasis komp a libi se ti to tak proc ne ja osobne bych do toho nesel.. vsechno pekne allincase.Citace:
Původně odeslal Vslayer
No je velkej, ale je to i velkej s..t.
Kompl neprenasim, mne jde hlavne o ucinnost toho vymeniku.
Jeste jsem se chtel zeptat, kde kupujete sroubeni? - v Baumaxu, Hornbachu ... maji sami obrovsky.
šroubení potažmo redukce jsem si udělal sám ... přesně podle potřeb a na míru ...
Jinak radiátor jsem teďka vyždímal z jednoho automechanika - byl jsem u něj s autem a koukam, že tam má dva krásný radiátory z topení - ptam se ho na co - a on řiká, že to jsou starý zanešený, který jdou do šrotu ... No nakonec do šrotu nešly ;) To je vám asi jasný .... stačilo je trochu kuchnout, prošťouchnout trubky a už fachaj jak víno!
Silně doporučuju .... ! Jo a to jsem k tomu dostal návdavkem ještě funglový topení na felcku ...
Jak si mam sam udelat sroubeni?
Stačí Ti k tomu trocha trubek, nebo tyčí - nejlépe mosazných ... a pak už jen soustruh, na kterym si vyrobíš všechny koncovky, propojky, šroubení atp.
Jo soustruh - tak to neni problem - ja mam soustruhu hafo. A krom toho bych se nejspis nejak poranil, takze musim shanet.
na sustruhu sa len tak lahko neporanis :)) iba ak by si bol uplne mimo a strkal ruky tam kde nemas. Ak mas pud sebazchovy tak sa ti nic nestane [mozno oslepnes ak ta trafi trieska]