Co říkáte na tuhle kartičku mají ji tady ve výprodeji za 1200 Kč .Má 128 Mb DDR
Printable View
Co říkáte na tuhle kartičku mají ji tady ve výprodeji za 1200 Kč .Má 128 Mb DDR
za ty prachy jeste oka, v proce ji meli dokonce za 599 bez dph, ze ja vul je nezkoupil vsecky.....
Jo to je pekna cena. Co je to za vyrobce?
SISCitace:
Původně odeslal PhoB
že by se připravoval Xabre II k prodeji? ;D ...že se za tuhle směšnou cenu zbavujou kameníci karet? Potom by už byla neprodejná :mweheh:
;D ...... tak jo no. Ja to myslel kapanek jinak.Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Joytec, samozrejme behem par hodin to bylo vyprodaneCitace:
Původně odeslal PhoB
A já před půl rokem kupoval Tripllex Xabre 200 za 2800,- jo jo život je pes...
2MR.AK : Ja koupil sveho za 2500kc jako horkou novinku(prodejce ho ani nemohl najit ve svem on-line ceniku 8-) ), zatim jsem prodelal jen par stovek....v tomhle smeru to byl dobrej kup.
Zjistil jsem zajímavou věc: Dlouho jsem měl svojí X400 (Joytech) v primárním počítači a maximální přetaktování jaké snesla bylo 250/250 (ano, u mojí karty jde opravdu o přetaktování :-( ) a i tak se občas někde objevil nějaký barevný bod mimo. Teď jsem si do primárního počítače koupil něco jiného a starou X400 jsem narval do druhého kompu (Celer 1.0A @ 1.33GHz). A karta tam chodí dokonce na 270/270 bez nějakých artefaktů. No není to divný???
jj :-( Ten Celeron jede synchroně a pokud si před tím taktoval asynchroně, mohlo to být tím.
Mě V5 na PCI 40MHz taky nechtěla :wink:
To ne, v primárnim počítači je XP2000+, nijak nepřetaktovávaný. A dokonce na SiS chipsetu (K7S5A), takže by si to mělo rozumět víc. Jsou to prostě věci mezi nebem a zemí... :roll: