Potreboval bych propojit notebook s win95 s pocitacem kde jsou winXP/2000 pomoci seriovyho nebo LPT kabelu tak aby pokud mozno mel notebook svou ip adresu moch na internet a mel pristup na disky....jde to?? Diky...
Printable View
Potreboval bych propojit notebook s win95 s pocitacem kde jsou winXP/2000 pomoci seriovyho nebo LPT kabelu tak aby pokud mozno mel notebook svou ip adresu moch na internet a mel pristup na disky....jde to?? Diky...
Jde => pouzij search. Ale je to nesmysl, bude to extreme pomaly. Sezen si sitofku do notase.
Nerekl bych, ze to je zas takovej nesmysl... Na browsovani po netu to bohate staci a pokud nepotrebujes prenaset nejaky velky objemy dat (filmy...), tak to taky staci. Umi to treba Total(Win)Commander.
Ten to urcite neumi :wink:, ten umi prave prenaset ty soubory. Musi se to rozchodit pod woknama. Umim to i pod DOSem (Lantastic - kdo zna).
Poradite mi jak na to?? Vubec nevim co stim se sitovkama je to v poho ale takle sem to este nikdy nedelal navic mi ani nefunguje primy propojeni kabelem ve woknech protoze tam sou jiny winy...
Prave ze to funguje a musi sa to cez to urobit.Citace:
Původně odeslal Tomina
taky mi to kdysy nefungovalo, vim ze to slo jen jednostranne, asi w2k >> w9x, ale nak sem to neresil...proste sem to spojil vzdycky takhle ;DCitace:
Původně odeslal Tomina