Re: Athlon TBird 1.33 mrtvy
Citace:
Původně odeslal mono
vcera mi zhorel TBird 1.2@1.33 ked som znamemu menil chladic...do 5 se*** od zapnutia sa zacal sirit smrad zhoreniny, po vypnuti a vytiahnuti procu som zbadal len zhorenu nalepku na spodu. Je to mozne aby zhorel za taku kratku dobu? A pritom chladic vyzeral byt nasadeny dobre... Akurat som si vsimol ze ten odbornik ??? co tam instaloval proc zabudol dat dole s medenej podlozky tu ochrannu foliu ktora bola specena :-)
ale aj tak mi to nejde do hlavy
spatne nasazenej oprenej o hranu,malo pasty,hodne pasty nebo zadna pasta :lol: snad ne,slabej chladic,poskozeny jadro proste je mnoho moznosti
Re: Athlon TBird 1.33 mrtvy
Citace:
Původně odeslal mono
vcera mi zhorel TBird 1.2@1.33 ked som znamemu menil chladic...do 5 se*** od zapnutia sa zacal sirit smrad zhoreniny, po vypnuti a vytiahnuti procu som zbadal len zhorenu nalepku na spodu. Je to mozne aby zhorel za taku kratku dobu? A pritom chladic vyzeral byt nasadeny dobre... Akurat som si vsimol ze ten odbornik ??? co tam instaloval proc zabudol dat dole s medenej podlozky tu ochrannu foliu ktora bola specena :-)
ale aj tak mi to nejde do hlavy
jj athlon bez chladice se spali do 5 s po startu...proto je nutne poradne zkontrolovat uchyceni
BTW : to ti sel jen na 1.33?