chystam sa ho kupit alebo nieco v tej cenovej kat. ale za 10800 bez DPH ujde, aj parametre ma super 1280 x 1024@ 104Hz.
co nanho hovorite?
inak radsej by som si kupil nejaky secondhand 19" trinitron ale tu v KE nic poriadne nemaju :(
Printable View
chystam sa ho kupit alebo nieco v tej cenovej kat. ale za 10800 bez DPH ujde, aj parametre ma super 1280 x 1024@ 104Hz.
co nanho hovorite?
inak radsej by som si kupil nejaky secondhand 19" trinitron ale tu v KE nic poriadne nemaju :(
Kup si second hand eizo. Za 10k jsou k sehnani velmi dobre modely (co nove stoji 42k).
Neviem ako tento monitor ale ja som objednaval minuly tyzden z Agemu 17" Philips 107T50 a ked mi prisiel tak okraje obrazu boli zdeformovane. Vobec sa to nedalo nastavit v menu, tak som to hodil na reklamaciu. Prisili dalsie dva monitory a zase bol obraz zdeformovany..Takze to bude asi suxx serie..
ako zedeformovane? popis blizsie?
Okraje obrazovky boli uplne krive a nedali sa vobec vyrovnat. Ked vojdes do menu monitora da sa tam nastavit moire, velkost, zoom atd a da sa nastavit aj zaoblenie obrazovky. Lenze ta obrazovka bola tak zdeformovana ze pokial si ako tak vyrovnal jednu stranu, druha sa zakrivila..K tomu este pravy dolny roh bol trochu skoseny a s tym sa uz nedalo nic robit..Ked som potom otvoril Word tak text nebol pekne rovny ale zakrivoval sa do obluka z jednej alebo druhej strany.. A na to sa dost blbo pozera.. No lenze to bol monitor za 5600 Sk a ty si vyberas predpokladam "trosku" kvalitnejsi :-)
No ja by som tiez xcel ten monas, ale ked ja som si kupoval tento, tak stal myslim 13000bez dane... :-( Teraz by som radsej kupil radu P, ale aj s tymto som velmi spokojny... (109B40)Citace:
Původně odeslal user
a je REALY FLAT nie iba vrchne sklo?
rada B ma Flat je to sklo, ale na krabici bolo pisane, ze real flat... :D
Nazdar, tak nevím, jestlis už náhodou nekoupil a je pro doplnění:
Já mám třeba 107P20 což patří do té Philips řady BRILLIANCE a mají AG (Aperture grille) RealFlat mřížku - tedy něco jako trinitronou obrazovku taky tím P v označení spadají do "PROFI" nasazení. Řady s tím B jsou do BUSSINES nasazení a pak majé ještě S a to je SOHO. No, maj v tom teda trochu zmatek...a tím pádem i to ozačení REAL FLAT je u těchto B řad naprosto správně. Kdyby tam na tý krabici od Bčka bylo AG REAL FLAT, to by pak byl problém, jinak ok. Jo ty B a S řady mají přesněji řečeno SM (Shadow Mask) REAL FLAT. Já s moňasem jedu 1024x768 na 100 přes Radeon 8500. Těch 1024x768 mi naprosto vyhovuje a podává klidný a ostrý obraz a tak osobně říkám, CRT Philips je taky dobrá volba.