Re: Radlo a frekvence AGP?
Citace:
Původně odeslal Zilla
S naprostym prekvapenim jsem zjistil, ze muj milacek Radeonek nesnese jakoukoliv vyssi frekvenci AGP nez 66MHz. Kdyz se pokusim jit vys, tak mi nahodne vytuhava zajimavym zpusobem: jakakoliv bezici 3D aplikace skonci modrou obrazovkou - ale pozor, neni to BSOD, ale jen krasne svetlemodra barvicka po celem monitoru a komp se pak musi resetovat. HODNE me prekvapilo, ze se to nejcasteji vyskytovalo v 3DMArku 03 v CPU Testu???
Takze se ptam: muzu to nejak napravit, nebo alespon trochu zlepsit naflashovanim jineho BIOSU do karty nebo necim podobnym?
Predem podotykam, ze muj MB nepodporuje zmenu voltaze AGP a ze FastWrites mam vypnute...
Mam otazku : Co je to fast writes a ako ovplivnuje vykon AGP - VGA ???
Citace:
Původně odeslal b3nco
FastWrites je ficurka, kterou vymyslela a do praxe uvedla Nvidia. Teoreticky by mela pomoct zvysit 3D vykon, protoze ma urycholvat nektere operace, ale ve skutecnosti je vykonostne uplne nanic a navic na mnoha pocitacich zpusobuje SILENOU nestabilitu systemu. Tudiz je VELMI rozumne ji vypnout.
Ja jsem ji zminil jenom kvuli tomu, abych predesel radam ostatnich uzivatelu, abych ji vypnul, ze by mi to mohlo pomoct apod.
Citace:
Původně odeslal Zilla
Citace:
Původně odeslal b3nco
FastWrites je ficurka, kterou vymyslela a do praxe uvedla Nvidia. Teoreticky by mela pomoct zvysit 3D vykon, protoze ma urycholvat nektere operace, ale ve skutecnosti je vykonostne uplne nanic a navic na mnoha pocitacich zpusobuje SILENOU nestabilitu systemu. Tudiz je VELMI rozumne ji vypnout.
Ja jsem ji zminil jenom kvuli tomu, abych predesel radam ostatnich uzivatelu, abych ji vypnul, ze by mi to mohlo pomoct apod.
dik za info :D