-
Presun XP na novy DISK.
hm mam maly problem, chci si na svuj novy disk presunout XP ze stareho disku a jelikoz jsou pekne udrzovane a upgradovane nechci to delat znovu. Vzdycky to bez problemu u jinych WIN slo pres IMAGE PARTICION . Ale ted po prehrani to zustane u uvodni modre obrazovky a pak uz nic. POZNA TO ASI TEN NOVY DISK.
PORADTE JAK NA TO ??
DIK.
-
co to píše ??? pokud jsi to dělal tak, že jsi udělal image té partition a pak jsi dal restore tak by to mělo jet...za normálních podmínek :?
-
ja mam sice Win2K,ale i kdyz jsem udelal image ghostem tak ani 2000 ani XP vymenu disku neustaly...i kdyz mi tu nekdo daval navod,ale nezkousel jsem to to jsem to radeji preinstaloval
-
NO JO MELO BY TO JET ZA NORMALNICH PODMINEK, ALE NEJEDE.
STARSI WINDOWSY JELY ALE XP NE :-( :|
-
Skús to urobiť takto: Urob si záložnú kópiu v pridať-ubrať programy. To ti hodí nejaké veci na disketu a ostatok si daj urobiť na disk - bude to mať aj niekoľko GB. Potom daj inštaláciu Xp a vlož tam tú disketu. Bude to robiť ako keby normálnu inštaláciu, akurát by to malo ťahať veci z toho disku, kde si to dal uložiť. A mali by ti tam ostať všetky veci a asi aj programy. Neručím, že to tak je, ale sa mi tak zdá. Kedysi som to tak robil, ale už si to moc nepamätám. :wink:
-