jaká se dá použít nejvyšší frekvence na AGP portu. Standart je 66 a max. 100. Zkoušel už někdo třeba těch 100Mhz?
Printable View
jaká se dá použít nejvyšší frekvence na AGP portu. Standart je 66 a max. 100. Zkoušel už někdo třeba těch 100Mhz?
hehe 100Mhz bych tam rozhodne nedaval :-o 80 je uz pomerne dost...zkus to zvysovat od 75 nahoru dokud to bude stabilni,ale moc vykonu to asi neprida....
heh, a k čemu ti to jako bude :?:Citace:
Původně odeslal Campione
66Mhz nebo 100Mhz na výkoně nic nezmění :wink:
..........leda pár bodíků..........
............který se dají brát jako nepřesnost měření.........
Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Tak to by si sa cudoval - ZMENI - a je to vididelne aj v realnych hrach a ko Q3 ....
Zvysenim AGP frekvencie sa zvysi aj pametova priepustnost celej AGP zbernice aj ked graficke karty zvladaju tak 70 - 75 AGP (moja GF4Ti zvlada 84 Mhz - mam to este otestovane na doske Via KT333 ktoru som uz predal)
Jo, a jaks to poznal :?:Citace:
Původně odeslal Deviant
Ja jsem zkousel 66/85 na GeForce 2MX a zmena zadna
66/75 ATI 900 PRO a take beze zmen -Mark 01
Ja nielen ze testujem ale aj citam ine fora a recenzie ....
Uz to bolo riesene davno - ked este na 200FSB neboli schopne dosky ist na 66 AGP ...teraz v casoch PCI/AGP lock je to uz jedno => pre vyssi vykon AGP svoje data na HDD riskovat nemienim
BTW GeForce 2 MX nie je graficka karta ;D
co sem slysel, tak u nvidii je nakej malej rozdil patrnej, ale u ati(vlastni zkusenost) zadnej
Čisto teoreticky by to malo pomôcť - veď sa radšej dvíha FSB ako multiplikátor...
Keď má karta málo RAMky, alebo napr. hra má príliš veľa textúr an to, aby sa to tam vošlo, tak by to mohlo pomôcť - vtedy karta používa časť hlavnej RAMky...
Ale prakticky je to asi vyriešené nejakými fintami, aby grafika nemusela s tými dátami toľko šibovať sem a tam... A rozdiel medzi 66 a 75 asi ani pri AGP 4x ešte nebude taký markantný - ale zase grafika nemusí zvládať 100ku... :?:
Na 9100 chodilo AGP 100 MHz naprosto bez problemu :smoke:
A 9500np i pro ho snesou taky...
Vykonovej rozdil je ale velice zanedbatelnej, tak 300-400 bodiku v 3D 2k1.
No ja som prave myslel ze ATI R9500/P aj R9700/P su praveze velmi nachylne na AGP zbernicu.Citace:
Původně odeslal Dawe
Napriklad moje 9500PRO toho snese vic nez dost :lol:Citace:
Původně odeslal cox
Az se nekdy divim co mi povoli... Takt 387/342 bez chyb, 100 MHz AGP, minimalni chlazeni a zadny chyby :-o Proste muzu tomu rikat stesti. :wink:
A 9500np 256 bit co prodavam ho snesou taky. Teda takhle - zkousel sem to na jedny a a 3D Mark dojela uplne v klidu... Dalsi uz takhle nemucim. ;D
tak to gratuju, pac ten muj zevlak zvlada stezi 75 :?
A to Te stve ? Kasli na to a radsi taktuj core/mem...Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
ted uz ne, ale na kt400 to celkem nastvalo :-)