:-)
Printable View
:-)
Jasně ;D proč by ne?Citace:
Původně odeslal tylerek558
no j právě nevim jak je to ted, ale dřív když se vypalovalo tak se na komp skoro nesmělo ani šáhnout, jen aby se něco nepo*ralo ;D
S tou mašinou co máš v popisu může v klidu pálit poslouchat winampa bejt na foru + další věci ale ted me nic nenapadá :-)Citace:
dobrý, tak díky moc
Aj tak uz teraz vsetky mechaniky maju burn-proof, just link a este neviem ako sa ti ficury inac volaju. Ja palim na P II 333@415 a neni preoblem ... uz som robil aj test palit "na muche" 24x (ROFL), a hral som popri tom counter strike a cCD bolo f pohode. BTW niegde som zahliadil on fly=na muche a je to kuuuuuuul ;DCitace:
Původně odeslal susman
Vzhledem k tý mašině, co máš v podpisu, už záleží jen na kvalitě operačního systému. Pokud má tvoje palírna ochranu proti podtečení zásobníku, tak můžeš dělat prakticky cokoliv :wink: - akorát, když vypadne elektrika, tak máš smůlu... :-( (no, třeba máš záložní zdroj...). Já už jsem tu ochranu proti podtečení procvičil - stahovalo ode mě 15 borců a vytvořili mi takovej datovej tok, že ani RAIDko to nezvládlo - pálil jsem zrovna 32x, tak se to stoplo a až se naplnil zásobník, pálilo to dál... A CD bylo v pohodě. :DCitace:
Já nemám žádnou ochranu proti podtečení a klidně u toho pařím nejnovější hry. 8-)
a akou rychlostou ???Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Bezne pozeravam filmy, ale toto som este neskusal...
Mi nehovor ze to HP nema ziadnu ochranu :!: Ved uz aj moja 4x Mitsumi co som mal pred 4rokmi mala. To by si musel mat este nieco starsie co naozaj pochybujem.Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Tak neviem aku si mal ty mechaniku, ale moja Mitsumi CR4802TE, tiez napalovala 4x, ale ochranu nemala... ???Citace:
Původně odeslal Haldo
První ochrany proti podtečení bufferu se začaly objevovat až u 12x rychlostních mechanik.
No to uz neviem ani ja, uz je to 2roky co som ju vymenil. Ale ak si pamatam dobre, tak vo WOCD som mal vzdy prepinac Buffer Underrun a CD som takmer nekazil aj ked som nieco robil, tak som z toho usudil ze mala.Citace:
Původně odeslal salwator