Akcelerace textur ? Pomoc, nejsou k dispozici. VYŘEŠENO JSOU
Mám asi problém. Když ve Windows spustím DIRECT X podívám se do složky zobrazení je tam oznámeno že -
Akcelerace textur AGP : není k dispozici
Jinak Direct Draw a Direct 3D povoleno.
Je to v pořádku ? Protože se mi zdá že obraz se mi v 3D jako hry a 3D mark seká v jakém koliv rozlišení. Mám score 3D MARK 01SE přes 7000. Obraz jaklo by se v 3D Marku vlnil.
Nevíte jak se dá povolit v DIRECT X ta akcelerace textur ? Mám nainstalovaný DIRECTX 8.1
Prosím jestli můžete se někdo kouknout do DIRECT X 8.1 jestli tam máte povoleny tu akceleraci 3D TEXTUR, nebo jestli to tak má bejt.
Re: Akcelerace textur ? Pomoc, nejsou k dispozici.
Citace:
Původně odeslal Dusan
Mám asi problém. Když ve Windows spustím DIRECT X podívám se do složky zobrazení je tam oznámeno že -
Akcelerace textur AGP : není k dispozici
Jinak Direct Draw a Direct 3D povoleno.
Je to v pořádku ? Protože se mi zdá že obraz se mi v 3D jako hry a 3D mark seká v jakém koliv rozlišení. Mám score 3D MARK 01SE přes 7000. Obraz jaklo by se v 3D Marku vlnil.
Nevíte jak se dá povolit v DIRECT X ta akcelerace textur ? Mám nainstalovaný DIRECTX 8.1
Prosím jestli můžete se někdo kouknout do DIRECT X 8.1 jestli tam máte povoleny tu akceleraci 3D TEXTUR, nebo jestli to tak má bejt.
přeinstaluj znova direct X a nejlépe tam hoď rovnou direct X 9.0
Re: Akcelerace textur ? Pomoc, nejsou k dispozici.
Myslíš že to bude tím ? Vyzkouším to. V BIOSU nic natavit nejde. Jsem fakt zoufalý. A né asi sám stejný problém řeší právě taky Tranceman , a ten myslím už přeinstalovával DIRECTX.