Taky Vám na tyhle desce nefungujou nektery karty? Je to jenom moje deska nebo Vám to dělá taky? ... Tak třeba MSI GeForce 2 Ti mi chodí ,ale s GF2 od noName se pri startu objevej pruhy a konec ...
nevíte o tom nekdo neco víc?
Printable View
Taky Vám na tyhle desce nefungujou nektery karty? Je to jenom moje deska nebo Vám to dělá taky? ... Tak třeba MSI GeForce 2 Ti mi chodí ,ale s GF2 od noName se pri startu objevej pruhy a konec ...
nevíte o tom nekdo neco víc?
MSi GF2Ti bez problemov, predtym shit Manli GF2 mx400, tiez bez problemov... Mozno sa da nieco spravit s nastavenim AGP Driving Force (alebo tak nejak) v BIOSe, ale najprv si o tom nieco najdi na nete, lebo ked to rozjebabres, tak to zachranis len PCI grafikou :wink:
koukam ze máš flashlej BIOS ... tu Manli si měl už na tom novim? nebo ještě na tom puvodnim? Treba bude stačit prepsat bios :roll:
blaznis, ja a flashovat BIOS? tento som tam mal povodne, od prveho dna...
ta grafika sa ti kusne hned alebo az ked nabehnu wokna?
hned po startu .. ani se nenačte paměť ...
hmmm, uz ti asi zostava len zistit ci je posahana doska alebo grafika a vyreklamovat/vyhodit...
jo jo ..ale myslim že to bude tou deskou ..ale na http://www.msi-computer.cz/ sem teď objevil v diskuzi stejnej problém ...tak nevim ...žeby vadná série
skus v tej doske este nejake grafiky ak mas moznost, ak este jedna nepojde, bude to v doske... asi :wink:
eee, nemas tam SoundBlaster, ze? vyskytovali sa problemy s tymyto doskami, ked tam bol SB...
skusim si neco pučit a pak uvidim ...ale největší hrůzu mam z toho že tu desku sem koupil ve FINETu a ty zkrachovaly ... :( jinak tam mam Yamahu (adonisc) 550 :-)
tak to co si pozicias a bude to tam fungovat uz nevracaj :lol:
co sa stalo s tou kartou co tam fungovala?
:-D
tu tam mam teď - GF2 ti od MSI a je v pohodě, ale jestli budu nekdy kupovat něco lepšího tak mam strachy že ji nerozchodim :(
lepsie asi rozchodis, a horsie si kupovat nebudes, nie? ak ostanes pri MSI tak by si mal byt v klidku...
malinio : GF2 by ti tam měly jet všechny,ale pokud by šlo o GF4 MX,tak to by ti nešlo,pokud nemáš KT7 266Pro2A. Pruhy většinou znamenají vadnou paměť.
na této desce jsem měl možnost odzkoušet Radeon SDR, Radeon DDR, GF2MX noname, GF2MX400 noname, GF2Pro, GF3Ti,GF4Ti4600, všechny šlapaly
mishiak: to maš pravdu ...horši asi ne :-D
Marek.Sedlar: GF2 mi nechodili dvě ..ale byli to NOname. Jinak deska je snad 266pro2A teda je to aspoň napsany na krabici ...schvalně skusim tu GF4 a uvidim