konkretne modely 1225-12x maju slusne parametre a cena je viac nez priazniva, konkretne model 1225-12L, 1600rpm, 32dBA, 54CFM. podla obrazku sice lopatky niesu az tak dokonale vatvarovane ale za tu cenu
Printable View
konkretne modely 1225-12x maju slusne parametre a cena je viac nez priazniva, konkretne model 1225-12L, 1600rpm, 32dBA, 54CFM. podla obrazku sice lopatky niesu az tak dokonale vatvarovane ale za tu cenu
Nedavno jsem koupil nejaky vetrak 120x120 od JMC -nevim jaky je to sice model.....ale ucinnost je naprosto užasná.Z hlučností je to trošku horší ale ja se v tom moc nevyznam....ale celkove je to v pohode.Ja ho poridil za cca 180 Kč s daní. Rozhodne za tu cenu doporučuju !!!!
podla datasheetu ma 2ball bearing, pocut to lozisko pri nizzsich otackach?
a co keby ste boli tej dobroty a hodili nejaky link na to ako vyzeraju+spec ? :)
MadCap
54cfm ??? to je jak kralici pšouk ;D :lol:
tak si odpovedam sam >>
http://www.jmcproducts.com/products/...rintable.shtml
nevyzera az tak strasne .. kde to zohnat?? :)
MadCap
najnizsi model ma 54cfm ale najvyssi 88 co je uz slusne,ale mne budestacit aj tych 54 a aj tak este chcem znizit otacky. ale pre mna je dolezite ci maju tiche loziska nie ako panaflo a im podobne kt. maju sice brutalnu zivotnost ale pri otackach do 1000 uz pocut iba lozisko. viem o com hovorim mam doma 92mm panaflo a nidec.Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
2 MadCap obchod ti poviem az v pondelok ale je to nejaky velkoobchod u vas v cr.