PO spuštění woken a náběhu na plochu trvá velice dlouho než mohu klikat, když najedu na hlavní panel tak naskočí přesýpací hodiny a to trvá tak 12s a to je dost dřív to nedělalo, používám REgcleaner, jak to urychlím a to tam ty XP mám jen 2měsíce
Printable View
PO spuštění woken a náběhu na plochu trvá velice dlouho než mohu klikat, když najedu na hlavní panel tak naskočí přesýpací hodiny a to trvá tak 12s a to je dost dřív to nedělalo, používám REgcleaner, jak to urychlím a to tam ty XP mám jen 2měsíce
Pozri sa co mas vsetko v ponuke start-->PO pusteni a blbosti vymaž. Alebo si stiahni zo stránok microsoftu free program bootwis.exe (alebo bootvis). Mne to pomohlo.
no po spuštění mám jen speedfan a bootvis už jsem taky zkoušel...
s tim sem se setkal na deskach s chipsetama via pri nainstalovani 4in1 driveru
no dobře ale já mám nForceCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
no, to se mi prave zda divny..a este u abita :roll:
treba preinstaluj dvivery na nforce a procisti si widle norton utilitama
btw a co tak sa mrknut do start > spustit > msconfig a tam sa pozriet co je SKUTOCNE po spusteni ... ?? nieco zhnite tam budes mat ;)
MadCap
Kolko procesov mas spustenych ja mam hned po nabehnuti na plochu 18 po chvili {asi do1min} 16.Naozaj sa ti tam nic nespusta?Ono to tak vypada.Pozeral si do msconfig?Alebo do registrov co je tam zapisane v polozkach run?
takže po spuštění mám: Speed fan,sstray, rundll32.exe,nwiz.exe a nerocheck
jo doufám že jsem takto vypnul Gain trickler na pevno, a jestli ne nevíte někdo kde se dá sehnat Divx5.05 PRO verse bez těch XXXreklam?
Taky to muze mit spojitost z nastavenim site :wink: