Zenska me nafotila skvely pozive a udelala mi z toho anim. GIF..ale ma to hooodne (8MB) da se to nejak zmensit,abych to po ni nemusel predelavat?
Printable View
Zenska me nafotila skvely pozive a udelala mi z toho anim. GIF..ale ma to hooodne (8MB) da se to nejak zmensit,abych to po ni nemusel predelavat?
co to je pozive?? ale upravit velkostne to moc nepojde, leda ze by si osekal pocet farieb ale to zavysi od toho co je na tych jednotlivych obrazkoch ... inak to mozes otvorit skoro v comkolvek a jednotlive framy ulozit v jpg napr ;)
MadCap
vzdycky kdyz nemuzu po nekom neco precist podivam se na pismena vedle..pozive (pozice) ... mam ty samostatny fotky,ale nechce se me to otevirat napr. ve photoshopu zmensovat je a pak zase gif animator..myslel jsem jednoduchej prg. na zmenseni jiz hotovyho gif (treba resize,bar. hloubka atd.)
Tak zkus PaintShopPro: má animátora pro GIFy a ten umí udělat optimalizaci GIFu (je to hlavně určeno pro malé gifíky pro přenos po síti). Jednotlivé frames můžeš doladit v editoru, funkcí je tam fakt spousta (ale není to žádný :wink: Photoshop) a další si můžeš stáhnout jako plugins.
Pripadne Ulead Gif Animator.
Nebo AdobeImage Ready.. taky něco umí..
staci jeń animation Shop od Jasc software (nemusis stahovat celej paint shop pro)....muzes sem ten gif pak dat? (podle toho o jaky pozice slo ;D ) :wink:
...jj, v Ulead Gif Animator-e to ide na paradu :wink:Citace:
Původně odeslal AjsTi
Sucat instalacie Adobe Photoshopu od verzie 5.5 je Adobe ImageReady, ktory je urceny na optimalizaciu a vytvaranie obrazkov pre WEB, mimo ine animovanych GIFov.
Dalsi dobry program je Jasc AnimationShop, ktory je pre zmenu sucast instalacie PaintShopPro-a.
BTW...
Z fotiek robis GIFy ??? Ty si zosalel :?: (GIF ma maximum 256 farieb)