Doufam, že mi ho moc nezošlivíte.
Printable View
Doufam, že mi ho moc nezošlivíte.
Mam ho taky a naprosta spokojenost. Ostrej obraz, vysoky rozliseni, vysoky frekvence. Pouzivam 1280x1024x100Hz a pohoda. Jinak hry jdou v pohode hrat pri 1600x1200x85Hz. Parada.
Jinak chapej moje nadseni pro tenhle monitor, ale presel jsem od AOC ;D
2Tanner: a mel jsi moznost porovnat ostrost se samsungem, ono 0.26 je docela dost,ale mozna to nevadi...? jinak urcite je to dobrej monitor, a je to ADI :-)
Porovnat jsem nemohl, ale ostrost je podle me paradni. Reknu ti to takhle shitovy LCD Compaq FP730A co mam v praci na stole je rozostrenejsi nez ta moje ADIna. ;D
Proste na ostrost si nemuzu stezovat.
Presne tenhle monitor ted soupli docasne mame do prace ke CAD stanici a neda se na tom delat, geometrie naprosto SILENA, o ostrosti se neda vubec mluvit, rozblite totalne po okrajich, barvy taky nic moc, doladit to nejde... verim ze jde jen o spatnej kus, rptooze jinak takovej monitor nema cenu ani 1000kc, je to tak na zkazeni oci.
Takže monitor co má přímo integrovaný antialiasing s motion blurem jo :D :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Já jsem asi nenáročnej (nebo slepej), ale po shlédnutí Nokia testu žádné rozostření ani špatnou geometrii nevidim.Citace:
Původně odeslal DeeKay
Mam nastavený jas na 13 a kontrast na 72 - jak to máte vy?
Treba se opravdu jedna o "vadny" kus :)Citace:
Původně odeslal greenhorn66
Ja jsem tedka koupil dva monitory Hyundai (Q910 a Q790) a oba jsou v haji. Q910 ma vadnou geometrii a Q790 po dnu provozu nejede vubec :)) A taky jsem tech Hyundai monitoru videl vic a nikdy takove problemy nebyly ... holt ma nekdo stesti :)