Muzete naky dobry doporucit? Podminky : 1) musi byt k dostani v Praze 2) mohlo by to mit i dobry pomer cena/vykon(spolehlivost)
Printable View
Muzete naky dobry doporucit? Podminky : 1) musi byt k dostani v Praze 2) mohlo by to mit i dobry pomer cena/vykon(spolehlivost)
Verbatim :!:
kdybys měl zájem, tak se nějakých zbavuju...mám jich ještě dost :wink:
cena? rychlost? jedes na LP?Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
1) cena jako v krámě minus něco... :lol:Citace:
Původně odeslal mraky
2) rychlost - mám 4x a 10x
3) ne :?
hm....tak to by nemelo smysl vubec posilat, cena by prekrocila cenu v krame...Citace:
jedině při předání triček v Praze... :roll:Citace:
Původně odeslal mraky
jo to by slo, ted ta cena za ty desitky?
v CC stojí Verbatim 10x 700MB 37kč, tak co třeba 27kč ???Citace:
Původně odeslal mraky
ok, kdyz jich vezmu 10...tudiz mnozstevni sleva 250 Kc?Citace:
jsou to komplet novy s krabickou?
množstevní slevy nedávám ;D , jsou v krabici, akorát rozbalený a proběhl 1xfull erase...abych měl jistotu, že neprodávám něco vadnýho :wink:Citace:
Původně odeslal mraky
ok...snad tech 20 Kc nekde sezenu :lol:
ber to jako zavaznou objednavku...kdy to bude v Praze? (priblizne)
strašně se to vleče, ne mojí vinou - ale cca 3týdny :oops:Citace:
Původně odeslal mraky
:-( no co se da delat...snad to nejak vydrzim...pamatuj na me... :!:Citace:
velice levný cdrw maj v softcomu. já koupil gigamaster 4x-10x asi za 25kč. chtěl jsem co nejlevnější a funguje bez problémů 8-) .
Neni tak dulezita znacka,ale predevsim VYROBCE a toho zjistis budto z ATIPu a nebo nekdy byva uveden atip rovnou v ceniku
Osobne doporucuji Verbatim (Mitsubishi Chemical Corporation) 700MB - 4-10x nebo uz 24x - zalezi co mas za smazidlo
Jinak nakup - jasne FIDAT.CZ
ve Fidatu maj jenom 4x a to je pro me malo...mam W516EBCitace:
Původně odeslal Toydolls
Třeba mě se Verbatim absolutně neosvědčily...teď používám Phillips a naprostá spokojenost (ale jsou kapku dražší). Pokud ale můžu poradit - nekupujte CD-RW Traxdata - 700MB verze má pouze 689MB!Citace:
Původně odeslal Toydolls
2 mraky: Hmm koukam fakt nemaji - no tak holt chvili vydrzet nebo koupit kdekoliv jinde v kramecku
2 Anduril: No to zalezi na vice vecech - mimojine i na vypalce.
Jinak Philips, Traxdata - no to je mi nanic, kdyz neuvadis ATIP - chce to vyrobce ne ZNACKU!!!