mam 8000kc, chci poridit novy proc, vga a repraky, jedno v jakem poradi vyplati se mi prechod na gf4ti4600 a k tomu nejake harampadi(Axp Tbred,nake repro) nebo mam poridit r9700pro a se zbytkem pockat?? mudrcove radte pac nevym
Printable View
mam 8000kc, chci poridit novy proc, vga a repraky, jedno v jakem poradi vyplati se mi prechod na gf4ti4600 a k tomu nejake harampadi(Axp Tbred,nake repro) nebo mam poridit r9700pro a se zbytkem pockat?? mudrcove radte pac nevym
Je to moc draha karta IMHO kup neco co uz umi DX9 treba Radeon 9500 pro :-)
no R9700 s tim co mas urcite nevyuzijes,takze je to zbytecne,kup raci lepsi CPU a R9500Pro nebo neco podobneho....
JJ,R9500Pro uz tezko sezene,koupil bych procesor + R9600ProCitace:
Původně odeslal Madman
tak za 4000kc by se ta g4ti4600 sehnat v bazaru dala ne?? a za zbytek mam axp1700-2000 + genius 5.1 drevo
Vem Sapphire 128MB s 256bit!Stojí něco kolem 6000.- ale ta 256bit je super.
Jádro má z 9700,takže by měla jít i předělat na výkonější.
Mno to je fajn, ale ta 256bit zbernica uz dnes moc neni :? a prerobenie na R9700 dnes tiez funguje malokedy :wink:
(na novych kartach, ak zozenie daku overenu s bazaru ci inde, tak to je pohoda.)
Kdepak.Jsou zase nový.Třeba v www.losan.cz ale jsou tu i jiné odkazi a tušim že je i levnější.Jsou to nový karty,asy měli zásoby čipů.
Mno ak to vyjde super, ale mno... neviem :-o
do moc velkych uprav se poustet nechci, maximum je pro mne 33% overclock na starickem AMD K5 75@110 :-)
mimochodem moje deska uz taky ma nejake vrtochy-zacly me blbnout comy a nevim proc
no ale stejne to asi vyhrajou repraky-navstivil sem jednu firmu ve valmezu a maji tam kramy typu 250w vykon+rozmery 30*30*100cm :-) za 4000kc jedna "bednicka" :-) otec koupi zesak a ja odfouknu sousedy :-) :lol:
no rozhodně nekupuj Ti 4600 to je naprosta blbost!!!Když už Geforce 4 tak Ti4200+o/c=Ti4600 non O/C a Ti 4200 je o dost levnější!!
Jinak ta R9600 PRO neni tak špatná volba kámoš má právě tu G 4600 od MSI a nic moc(za ty prachy :evil: )Ja mam větší výkon hlavně v antialisingu a to máme podobný sestavy a on ma ještě 512 MB Ram 400 MHz!!!
ten r9600pro je ale v zakladu pomalejsi nez r9500pro coz je podle mne naprosto sproste :evil: ...nenarvu ho do desky :evil: ...bude ho brzdit ten duron (i kdyz ten brzdi i tu g3 :ooops: ) ale kdyz sezenu levne nforce2 nebo a7v600 tak by to asi slo
2berraneck: Tak to je fakt nahoda!- ja mam taky 8000Kc vsichni mi rikaj at upgraduju ale ja uz (jestli to vydrzim ;D ) cekam na Athlon 64 + nova deska + RAM :drool: Pac si myslim ze Investovat v dnesni dobe do socketu A je trochu zbytecny :wink: :idea:
no jo, ale ty uz vykonovy rozdil na socketuA nepoznas, ale ja kdyz koupim nforce2 a vrazim do toho barton 2500@3000+ tak to bude cca. 3* rychlejsi procesor nez mam ted, kazdopadne athlon64 je taky dobra volba, ale ja si asi fakt koupim ty repraky protoze si na brigade vydelam asi vic (za 5 dni mam 2500Kc :drool: ) a budu tu az do konce srpna :-) otec me jeste premlouva na digitalni fotak coz by vyuzila cela rodina uvidim
Nojo jasny delej jak uznas za vhodny, ja to taky asi stejne nevydrzim a budu muset upgradovat ;D Docela me cenove zaujaly desky s cipsetem KT600...napr. ASUS stoji do 3litru :o Jinak do beden jdi urcite! Co ja bych si bez Geniusku pocal! :D Zvuk je zaklad :wink: A co mas za brigadu? ja mam za 5 dni 2000K :o :oops:
50kc cisteho/hod,7-17 hod ve sklade :-) pocvicim svaly s bednama, opalim se... :-) sice sem utahanej jak svina, ale stoji to za to...tech 2*250W RMS je uz sila :drool:
musim oponovat ke zvuku: MONITOR je zaklad!! tedka u bratrance v praze mam jeho stary 14" a mame sit ale je to hruza-to je tak male!!
Takze:
Kup si 1700+ DLT3C alebo ekvivalente aby siel tak na 2.2GHz + k nemu dobry chladic; napr. ArcticCooling CopperSilent 2
Dalej si zober tie repraky, a ostatne prachy setri na novu grafu, alebo kup za ne fotak.
z G3 Ti sa ti neoplati menit grafu pokial nevymenis procak, tena AXP ti pomoze mozno viac ako nova grafa, a zaroven pomoze nielen v hrach.
Tot moja volba.
no se soucasnym vydelkem mi zrejme na teho athlona zbydou prachy :-) to bude hukot
No ked vy musite Upgradovat tak co ja ??? :oops: :-)
JAko,ja si nemuzu pomoc,ale ja uz upgraduju jen tak ze zvyku,nemam zdaleka dobrej pocitac a fse mi chodi 1024x768x32,tak o co de.Jak rikam,uz upgraduju ze zvyku :-) Tak newim,proc bys mel upgradovat,kdyz mas lepsi comp nez ja a nebo mas stejnou uchylku proste nejak drzet krok s ostatnima :-)Citace:
Původně odeslal Reno