Tak jsem pridal do pc TVTUNNER od Leadteku a v 3d marku se to projevilo 600bodovou ztratou, nic jinyho jsem s pc nedelal. Jo a ve hrach je to porad stejny jen ten 3dmark zaostava. takova haluz.
Printable View
Tak jsem pridal do pc TVTUNNER od Leadteku a v 3d marku se to projevilo 600bodovou ztratou, nic jinyho jsem s pc nedelal. Jo a ve hrach je to porad stejny jen ten 3dmark zaostava. takova haluz.
Do ktoreho slotu si dal tu TV kartu?Nemas tam zdielane irq?
do tretiho pod agp, to se mi nezda kdyby melo sdilene IRQ tak by to delalo jiny haluze ale takhle vsechno normalne bezi. i TV TUNNER a gamesky najednou.Citace:
Původně odeslal NOD
Skus zohnat nove drivery pre TV kartu.Mozno v nich ma len nieco zle nastavene a preto ti to haluzi.
Ja mam zdielane IRQ so sietovkou a nerobi to ziadne problemy. Sietovka je v prvom slote hned vedla grafiky :D
Ja som to tak mal a brutalne to haluzilo ale neviem preco ??? Stale to padalo az ma to najedovalo a praskol som ju uplne dolu a bolo.
jj mam praveze nejnovejsi, ale vsechno slape jak ma jen 3d mark je nizssi a jiny testy si nepamatuju kolik meli.
vim v cem je chyba (snad)? :-)) sorry..jestli mas rezidentni programake zapnuty od leadteku (vedle hodin) tak ho vypni..kdyz ho mam zapnutej (mam winfast od leadteku) tak me to ubyra v 3dmarku 1000 bodu..
Počítám, že to bude ono!?Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
Mi to dělá taktéž (mark kolem 500b). Stačí vypnout soft od Leadteku a comp bude běhat stejně rychle jako předtím.Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
njn, tak u mojeho tuneru je to stejny problem, ale nemusel jsem nad tim spekulovat, jelikoz podle CPU idle vidim ze mi jen tak pusteny TV klient zere 10% CPU ! (kdyz je TV zapla tak dokonce 20%!) 8-)