Je možné v outlooku nastaviť automatickú odpoveď na príchodzí email v prípade neprítomnosti?
Printable View
Je možné v outlooku nastaviť automatickú odpoveď na príchodzí email v prípade neprítomnosti?
Nástroje / Pomocník mimo kancelář nefunguje ?Citace:
Původně odeslal daggy
No Help mi tvrdí toto:
Automatically reply to incoming messages while out of the office
Some of the content in this topic may not be applicable to some languages.
This feature requires Microsoft Exchange.
On the Tools menu, click Out of Office Assistant.
Click I am currently Out of the Office.
In the AutoReply only once to each sender with the following text box, type the message you want to send to others while you are out.
No žiaľ ja takú položku v menu TOOLS nemám ??? Skúsim sa pozrieť, či je v slovenskej verzii.
Ano, skutečně je třeba aby jsi měl schránku (a nastavení outlooku) na MS Exchange serveru, pokud to máš pouze doma a používáš osobní složky, tak to nefunguje.Citace:
Původně odeslal daggy
Námáš? Já taky ne... a asi to bude proto, že mám poštu nainstalovanou bez podpory exchange server tzn. jen internet mail. :idea: Jak psal VOiD, funguje to jen se schránkou na MS Exchange.
Tak asi smola...
Tak pokud máš alespon schránku v práci třeba .. tak na většině freemailů lze nastavit přesměrování emailů ..nastav to do práce a tam vytvoř pravidlo na automatickou odpověď ne jako funkci, ale jako pravidlo pokud přijde něco z tvé schránky pošli email a máš to.Citace:
Původně odeslal daggy