nevite o miste kde se daji koupit/objednat ????
popripade nejake jine ventilatory se srovnatelnou kvalitou..
Printable View
nevite o miste kde se daji koupit/objednat ????
popripade nejake jine ventilatory se srovnatelnou kvalitou..
Nedávno je začala prodávat tntrade, ale vzhledem k ceně nemůžu tenhle zdroj doporučit... O jiném nevím :-)Citace:
Původně odeslal Deacon
tak aspon co jsou takove nejake jine kvalitni vetrone??? Sunony? delty?
kvalitne su este Nidec(odporucam), ciastocne Enermax
Papst sa vacsinou objednava, rataj ceny tak ~1000Kc a vyssie
Skus RadioBastler(neviem ci je v cechach) alebo GMelectronics
To je těžko říct - důležité je, co znamená "kvalitní"? Pro někoho co nejtišší, pro někoho s co nejvyšším tahem... Většina Sunonů je "standard", Delty jsou dost dobré ve výkonu, podívej se po Coolermaster, Sharkoon, Sanyo-Denki, Superred, Akasa, Ystech i Titan má některé dobré... To je podle požadavků, ale je jich takové kvantum, že musíš hledat to, co Ti nejlíp vyhovuje...Citace:
Původně odeslal Deacon
EDIT: já mám v některých rozměrech věráků "plnej špajz" - než jsem našel ten "nej"...
no... kvalitni u mne znamena aby to melo dobry tah pri nizkych otackach (do2500) a moc to nehucalo (do 25Db) a podle toho pak posuzuje kvalitu.
Mno ja som mal jeden papst pochadzajuci z riadenia klimatizacie VW :-), ty chalani tam zachvilu ukradnu aj halu :lol: :lol: :lol:
kvalitny ventilator znamena taky, ktory das do servra, o 5 rokov 24/7 vyberes, a stale ide ako hodinky !Citace:
Původně odeslal Deacon
Nabuduce ked chces tichy a vykonny ventilator, tak si nepytaj kvalitny !
BTW Sunon, coolerMaster, Titan a podobne sa radia do budget rieseni => su to sunty co sa tyka kvality, ale mozu byt tiche, aj vykonne zaroven to je toitz o ulpne inom zasa.
Takze odporucam Titan L serie, popripade aj M v nasich koncinach ine nieto, a sunony su tak do vysavaca, nie do pocitaca(su veelmi nevyvazene)
pozti si na http://www.titan-cd.com/english/dcfan.asp
Kazdy ma svoji definici kvality.. nevim proc by prave ta tvoje mela byt ta prava... Kvalita je teda podle mne vykonnost(cim vic tim lip) pri odpovidajicim(cim min tim lip) hluku. To prece musi byt kazdemu jasne!!!Citace:
Původně odeslal mino
...nic proti :roll:
EDIT:
A taky jsem se ptal po miste v CR, kde se daji sehnat.. :arrow: takze bych spis uvital nejakou url na nejaky obchod nebo tak... nez odkaz na jejich offic stranku. :!:
Tohle podle mě skoro ideálně splňují Vantec Stealth Fany, ale v ČR se asi taky nedostanou :-(Citace:
Původně odeslal Deacon
Od Titanu jsou jednoznačně nejlepší ALU fany... Jenže je jich dost malej výběr :-(Citace:
Původně odeslal mino