Mám jednoduchou otázku jak spustím TV.Out na MX 420 případně zapojení redukce z S-Video na SCART, ale to mám snad dobře. Potřebuji nějaký zváštní soft? Porsím pomozte důležité !!! D. Škoda
Printable View
Mám jednoduchou otázku jak spustím TV.Out na MX 420 případně zapojení redukce z S-Video na SCART, ale to mám snad dobře. Potřebuji nějaký zváštní soft? Porsím pomozte důležité !!! D. Škoda
Bud cez ovladace alebo pomocou TV Tool V8 - www.tvtool.de
Prosím Vás všechny, snad někdo musíte mít v prvozu TV-out na podbné kartě, moc Vás prosím o pomoc. Dominik
ja mam na podobnej karte.
Najprv zapoj vsetky kable tak ako treba. (to nie je tazke)
Potom cez detonatory aktivuj klonovanie obrazu.
Ak to nefunguje nastav správne normy na tv (PAL - nemecko)
Uz by to malo ist!
Ak nie zozen si TV TOOL - na http://<a href="http://www.tvtool.de....tvtool.de</a>
Na tv tool.de sa da stiahnut len demo verzia funkcna len 15 min.Citace:
Původně odeslal Rapasoft
Citace:
Původně odeslal Entita
Posli mail, mozno sa nieco najde :-) kju@post.sk
Mne to netreba. Som officialne zaregistrovany. Samozrejme zadarmo.Citace:
Původně odeslal kju
Mam pristup ku vsetkym verziam.
a to ako???Citace:
Původně odeslal Entita
Som tam zaregistrovany ako prekladac do Slovenskeho jazyka.Citace:
Původně odeslal kju
:-) Mam members pristup. :-)
tak sem si stáhnul ten TVTool 8.0 Demo a nVIDIA Detonator 44.03. (Ale radši bych chtěl plnou tak mi jí kdyžtak někdo pošlete na Dominik.Dominator@centrum.cz) Vůbec nevím jak to zapnout a to ani s TVTool, tak ani normálně. Prosím poraďte.
Na www.nvidia.com (v sekci FAQ) jsem četl že tv-out se zapne tak, že musím restartovat PC, vypojit monitor a mít zapojený tv-out se zapnutou televizí. Ale já mám TV-out z GK (výstup S-Video) do videa - vstup 2 cinche video a zvuk(je to vstup pro kameru aby se dalo nahrávat na VHS) a právě tady by asi mohla být chyba, protože nvidia píše že mezi TV aPC nesmí být žádné zařízení.
Kabel mám sice po domácku dělaný ale je na 100% OK.
tak sem si stáhnul ten TVTool 8.0 Demo a nVIDIA Detonator 44.03. Vůbec nevím jak to zapnout a to ani s TVTool, tak ani normálně. Prosím poraďte.
Na www.nvidia.com (v sekci FAQ) jsem četl že tv-out se zapne tak, že musím restartovat PC, vypojit monitor a mít zapojený tv-out se zapnutou televizí. Ale já mám TV-out z GK (výstup S-Video) do videa - vstup 2 cinche video a zvuk(je to vstup pro kameru aby se dalo nahrávat na VHS) a právě tady by asi mohla být chyba, protože nvidia píše že mezi TV aPC nesmí být žádné zařízení.
Kabel mám sice po domácku dělaný ale je na 100% OK.
No a ještě máme německou Korting, a tak nevím jestli to nemůže být televizí, když jsem dal aby to nView nerozpoznávalo tak jsem zase nevěděl v jakém formátu to do televize poslat česká republika tam nebyla a když jsem dal německo (PAL-G, PAL-B) tak se taky nic nestalo.
Už jsi pomalu nevím rady?
abys nedopadl ako ja po 2 hodinach som zistil ze som zasunul s-video do tv vstupu na tv karte a nie do grafarny norma nastavena na pal-n pri pal-b/g bol obraz ciernobiely.pozri vo vlasnostiac tnview nebo tak neako sa to vola je tam ponuka ci obraz na monitor alebo na tv pokial tam ta ponuka nieje tak neni komunikacia s telkou kamos mal chybn kabel ,klonovani je obraz aj na monasku aj na telke,
Já už na tom děůám aspoň měsíc a nic, kabel je na 100% OK. A jak je to pal-n nebo pal-b/g? V computeru psali pal-g/k pro ČR tak co? A co myslíš je to tím videem?
Jo ještě ten kabel není měděnej, ale to jesem tu někde četl že to zas tolik nevadí, že to běží černobílí, ale mne to neběží vůbec !!!
Mozes napisat ako presne to mas zapojene?
Ak to mas z pocitaca z grafickej karty z s-video vystupu do vidoe vstupu na videu a z videa mas zase z vystupu do vstupu na televizore?
Skontroluj ci mas v setko zapojene v zasuvke. :D :D
Na televizore naladis video kanal. (Tam kde pozeras kazety :D )
Na videu zase prepnes na kanal externeho vstupu. Malo by sa to volat napr. AUX IN. Spustis tv tool stlacis tv mode alebo CTRL+F1 a mas to na telke.
Typ kabla nema na funkcnost absolutne ale absolutne ziadny vpliv.
Jedine ak na kvalitu signalu.
Na televizore odporucam nechat violbu rezimu na AUTO. (PAL, NTSC,...)
Este jedna vec. Pises ze to mas zapojene do videa cez dva Cinche co znamena ze mas zvuk mono. Ked to pozapajas ide ti aspon zvuk. Nemas nahodou tie dva Cinche prehodene ( zvuk vo videu, video vo zvuku?)
No dřív jsem to měl tak hak píšeš, ale teď už jsem to radši píchnul rovnou do tv, ale zase to nefakčí, zkoušel jsem to i na jiných TV, problém je vtom že to tu televizi nerozpozná prostě nic ani ovladače ani TvTool, nevím já to asi reklamuju a bude. Jo a důležitá věc zvuk fakčí!!! (je to mono zatím)
To by se musilo vidět.Pokud nemáš v ovladačích u nviev možnost zapnout klonování,tak to bere jako že je kabel rozpojenej.Ale co koukam tak to asi nebude ono.Takže ještě jedna varianta.Např já když použiji ovladačky vyšší než 28.32 tak mi ten výstup taky nejde.Ale přes tvtool to funguje.V tvtool je i čeština,tak si jí tam dej ať tomu více rozumíš.Jo a pokud pustíš tvtool,tak by na TV měl bejt testovací signál (bar.pruhy).Pokud je vše připojeno tak v tvtool na kartě "režim" bys měl v pravo vidět co je připojený obraz1(televize a rozlišení) a obraz2 (monitor).Pokud tam ta TV není připojená tak je problém mezi kabelem a TV a pokud tam je vše,tak s tim asi nic nenaděláš.