Zdar, mam docela velkem problem. Nainstaloval jsem tenhle modem a ne a ne mi to nabidnout pripojeni pres COM3/4...porad jen 1/2. Co s tim???
instaloval jsem nove ovladace (myslim, ze 5. 8. 2002)
Printable View
Zdar, mam docela velkem problem. Nainstaloval jsem tenhle modem a ne a ne mi to nabidnout pripojeni pres COM3/4...porad jen 1/2. Co s tim???
instaloval jsem nove ovladace (myslim, ze 5. 8. 2002)
Měl jsem podobnej problém, instaloval jsem to ručně a drivery jsem dal z instalačního cd (jen ty drivery, nic víc). no a nenabízelo mi to nic než com 1 a 2. Musíš to instalovat tak, že spustíš nějakej instalační setup.exe (měl y tam bejt). Pokud ne tak nevim. 8)
mam taky ten modem (velmi dobrej)
ale mam v PC 4 x COM a ten modem se mi vzdy udla jako COM3
a seriace mam pak COM1 COM2 COM4 COM5 (trochu posunute)
Jinak vas problem bude v tom ze si system pamatuje cast stare instalace,
nejlepsi je vse od modemu odebrat v nouzovem rezimu
byl konflikt v preruseni....uz je to ok, souhlasim, ten modem je fakt dobrej...za tu cenu
Skoda len, ze ma dost problemy pod W2k.
Inac ho treba instalovat cez Spravcu zarizeni.
na win2k jsem ho vubec nezprovoznil...:-(((
W2k jsem nikdy nezkousel ale pod
W95B W98SE a Linuxem jde OK,
co si stahnout novejsi ovladace?
diky, ale blbej nejsem..:-)
Pod 9x/Me fakt problem nie je. Tam mi isiel v poho takmer 2,5 roka.Citace:
Původně odeslal Helium
Pod W2k je vsak prob uz od Beta3. Novsie ovladace? Ktore? Mozes si vybrat, jedni mi sposobovali to, ze ma modem VZDY po 4 minutach odpojil. Tieto co mam teraz, uz ani neviem odkial su, ale oficalne nie su (myslim) mi modem sice ide, ale pokial mam telefonny kabel zastrceny v modeme a niekto zavola na pevnu linku, tak mi vytuhne PC, popripade obcas sa proste modem rozhodne ze sa nepripoji a potom tu mozem skusanim stravit pekny cas. Rekord mam takmer 45min!
To je vyber, co?
Takhle, me to nasel jako nefungujici zarizeni a ani nejnovejsi ovladace na tom nic nezmenili, tak nevim...