Ma dneska jeste cenu kupovat toto? (3800,-)
MICROSTAR MS-8894 (G4Ti4200-TD8X64) GeForce4 Ti4200 64 MB DDR AGP8x TV-out DVI
p.s. potrebuju nakou grafarnu na trosku vic nez kratkou dobu...
Printable View
Ma dneska jeste cenu kupovat toto? (3800,-)
MICROSTAR MS-8894 (G4Ti4200-TD8X64) GeForce4 Ti4200 64 MB DDR AGP8x TV-out DVI
p.s. potrebuju nakou grafarnu na trosku vic nez kratkou dobu...
Myslim,ze ji slusne nataktujes a GF4Ti myslim,jeste rok vydrzi,minimalne.....Citace:
Původně odeslal mokus
nemuzu totiz najit zadnou srovnatelnou atinu, ani cenove ani vykonove :?
ATi jedine 9600Pro,popr 9500Pro,ale ty sou cenove jinde.....ja ji mam a fsechny hry zatim 1024x768 32max a vetsinou jeste treba QUINCUNX vyhlazovani.....a to mam relativne slabej procesor pro tu kartu,ta ma strop mnohem vejs...otazka taky je,jak moc si potrpis na Dx9...Citace:
Původně odeslal mokus
;D jeste jsem ani nevidel 3DMark2003 ;D
jj za ty prachy to jeste si myslim ma cenu, hlavne kdyz si koupis tohle MSIcko tak ani nepocitej ze je to 4200 ale ze ji rovnou v poho pretocis na Ti4600 a vic 8-) Sice nema naky novy funkce ale ty sou na nic bez her ktery je podporujou, hlavní je ze je porad docela vykona :wink:
Ok, az se vratim ze slap tak do ni du ;D
Mno,tam neuvidis z tech 4hlavnich testu jeden :wink: Klido ji kup,jak reiakm a jak rika Jerrys,hodne ji taktnes a vydrzi jerste dlouho a nez budou DX9 hry......Citace:
Původně odeslal mokus
OKi ber ji a nezapomen nam pak poreferovat na kolik ti jede :wink: ;D Jo a smim se zeptat za kolik ji a kde kupujes?
Zatim je za 3800,- viz zacatek a v praze...
Mel jsem herku 8500LE tak jsem zvedavej na obraz a efekty...
ja ji kupoval taky za 3800Kc u nas v HK... Jinak mel sem driv G3Ti200 a obraz ve hrach a v marku se VYRAZNE zlepsil!
mno doufam, ze jeste za tyden bude... a ze tam bude taky hynix 3,6 a ne samsung 4...
hehe ja se taky bal ze nebude tak jsem si ji koupil den pred odjezdem na prazdniny- pak to byl docela terror bejt nekde na plazi 10 dni a vedet ze ti doma lezi nova grafarna >:E :cry: jinak 4ns tam snad urcite nebudou! Prodavac od kteryho sem to kupoval me navic rikal, ze se taky setkal s tim ze na tyhle grafarne videl 3,4ns Samsungy! ??? Ale neboj 99% to budou Hinix3,6 :drool:
No ja neviem, ale v tej cene uz by sa mohol najst R9600 nonPro.
A ten uz vypada lepsie, minimalne co sa tyka taktenia
tu v Ageme stoji ManLi(Sapphire) cca 4400,- na ceske koruny bez DPH.
To je asi najnizsia ponuka nad Ti-ckom.
BTW odporucam 128M verziu Ti-cka, na DOOM3 sa ti zide.
Ale aj tak dnes by som Ticko nekupoval, aj tak je oproti 8500 vykonnejsia len o par percent...
Ak zbadas dobre pamate na tom Ticku, tak bych si dal povedat.
Ja uz mam objednano MSI Ti4200, ale 64MB protoze jen na tech sou 3.6ns pameti, na 128 sou nejaky 4ns shity. Myslite ze tech 128 bude v Doomovi poznat?
BTW:jak je mozny ze sem dostal 4ns Hynixy na 612DDR???
..to jistě, dvojnásob paměti je poznat víc než polovic, byt o málo rychlejší.Citace:
Původně odeslal bitmap.zombie
záleží kolik jde voltáže do pamětí a taky jaká je značka čipů.Citace:
Doprdele tak se stalo to co jsem predpokladal 64 mb nema uz ani cc ani alza. fuck fuck fuck
VGA LEADTEK Winfast A280 LE TD 64MB asi koupim toto co rikate ???
Doom3 rozjedeš, ale zázraky nečekej (na R9100 64DDR OC 261/261 Sapphire, intro 8FPS!), jak vyjde, jdu asi do FX5900Ultra nebo pokud vyjede nová ATI. Ale jinak dobrá volba.Citace:
2mokus: Co se týče toho Leadteku, tak v poho, akorát tam bývají 4ns paměti, někdy i 3,6ns, ale uvidíš sám.
Uz zase...ukradena testovaci verze doom3, ktera je totalne neoptimalizovana :)
Schvalne se podivej na doporucenou sestavu na doom3...
Videl jsem tam 768MB ram, 2.4GHz a samozrejme to nejdrazsi od nvidie a ati :)
Máš sice pravdu, ale moc bych za to nedal, kdybychom byly nedaleko od pravdy. Vzpomeň na Quake, všechny tři díly vždycky vyšly a téměř nikdo neměl hardware na to, aby si je zahrál na max. detaily. Všichni hrály na 640x480 a byly rádi, pak to člověk viděl na 1600x1200 a nevěřil, že se jedná o stejnou hru :!:Citace:
Původně odeslal Chuanito23
Nevim jak je to možný ale právě mi prodali v Libře MSI G4Ti4200-8x 64MB za 2400 bez daně!!!!!!! To je cena. Se museli splíst.
Tak to se asi spletli na netu uz 4200MSI ani nemaj a Club3D stoji 3700,-
Heh tak to je husty ja sem zase tu moji grafarnu USMLOUVAL v DigiTronicu v HK...Citace:
Původně odeslal faborsky