Mám tady celera 766 ale má jen 66 fsb nevíte někdo co je to zač a jak se dá taktit deska je Micro-star ms6368 (cs apolloKLE 133)díík
Printable View
Mám tady celera 766 ale má jen 66 fsb nevíte někdo co je to zač a jak se dá taktit deska je Micro-star ms6368 (cs apolloKLE 133)díík
no to je posledni copperminovej celeron, kterej bezel na 66 MHz sbernici...mel by jit nad 1 GHz v klidu...s tou deskou nevimCitace:
Původně odeslal krabakor
Nooo... to, ze to bol posledny copper. celer na 66MHz FSB mas pravdu, ale s tou druhou polkou nesuhlasim ani nahodou. 766tka bola pravdepodobne c0 stepping a ta ma max niekde u 0.9-1Ghz.Citace:
Původně odeslal mraky
Velmi malo kusov islo na tych 11.5*133=1150... Myslim, ze tu na 4e bol jeden jediny clovek, co mu na tolko isiel :roll:
no pokud vim, tak nekteri lidi tady na foru maj 733 a bezej s ni pres 1.1...takze myslim, ze by to tech 1.1 dat mohlo....samozrejme, ze ne pri 133Citace:
Původně odeslal PiT
oops :oops:
Samozrejme som myslel 11.5*100=1150... ;)
To mas z tej matalyzy - ked tam nie su integraly, pocita sa to tazko ;D :lol:Citace:
Původně odeslal PiT
Mimo jine jsem ten procik mel tez a bezel MAXX na 966!!! Vejs to bylo zbytecny hrani si s PCI/AGP freq. Šel asi na 975, nebo tak nejak.Ale pres 980 nenabihal a to jsem tam mel Artic Silver pastu a TiTAN D5TB bez regulace, kterej si to dava, staval jeste 1200,- , LOL.Takze do 966 OK. Vic Ne.
PS: Jeste jedna vec, mit k Celeronovi a potažmo celkove k INTEL CPU desku s chipsetem by VIA je sebevrazda co se tyce vykonu , a vim co rikam , znam to z vlastni zkusenosti , kdyby neco ozvi se . :-)
Vykon tam nie je, to je pravda ;D Da sa s tym pohrat (registre chipsetu), ale aj tak je to cele na h*vno.
Tak jsem ho dal na 862 (11,5*75) víc to bohuže¨l nejde deska v BIOSu jde max fsb jen těch 75 :evil:
skoda, ze ta deska neumi alespon 83...Citace:
Původně odeslal krabakor
To se mi nezda ten chipset zase extra starej neni a ze by tam bylo 66 a 75 se mi nejak nechce verit, zkus se jeste podivat, jestli neco nejde zmenit a pak se tam objevi jeste vyssi freq. FSB :?:
To se mi nezda ten chipset zase extra starej neni a ze by tam bylo 66 a 75 se mi nejak nechce verit, zkus se jeste podivat, jestli neco nejde zmenit a pak se tam objevi jeste vyssi freq. FSB :?:
Prednedavnom som predal zrovna C 766 .Bol som s nim celkom spokojny co sa tyka OC .
Mal som ho najskorej v QDI Advance 9 de som viac ako 950 z neho navymacknul, a to nebolo moc stabilne /asi to bolo MB lebo nepodporovala moc OC /.Vedel primrznut pri gameseni tak po cca 40-50min .
NO potom som zmenil MB na / viz dolu / a to uz bolo ine kafe .
Stabilne pri gameseni na 1048MHz . A na pracu vo WIn mi to dokazalo
bezat v poho aj na 1052/1,82V .
Já jsem 700MHz coppera-128 a fsb 100 bez zvýšení napětí byla primestable, ale jak jsem dal 103 tak napětí jsem dal až 2V aby byl stable a výš nešel. Jinak co jsem měl v rukách ty 766ky tak makali na 83FSB všechny.