Poradte kde sa daju na Slovensku kupit chladice , pasivy a veci podobne.
Zhanam vykonny a tichi ventilator. A nejaky kvalitny chladic na Chipset
Printable View
Poradte kde sa daju na Slovensku kupit chladice , pasivy a veci podobne.
Zhanam vykonny a tichi ventilator. A nejaky kvalitny chladic na Chipset
Zhanal som to iste bol som minule v kendi, a povedali ze nieco bude. dokonca mi aj uakzovali pasivny na chipsety , rozne velkosti a smiesne ceny.
Mali by to mat do mesiaca.
???
Citace:
Původně odeslal cd-mann
Zhanal som to iste bol som minule v kendi, a povedali ze nieco bude. dokonca mi aj uakzovali pasivny na chipsety , rozne velkosti a smiesne ceny.
Mali by to mat do mesiaca.
???
Citace:
Původně odeslal cd-mann
Aby bylo jasno, kendi <=> www.chladice.sk
A maju slusny sortiment.
Ale ak chces kvalitu, tak v RB v Avione(v meste) si mozes objednat PAPSTy :wink:
V Kendi som pozeral ale nic sa mi tam nepozdavalo.Alebo som nenasiel to co hladam.Ale ked maju dostat nieco nove tak to si pockam co budu mat.
A nejaky kvalitny tichi vetrak mi neviete poradit???
Ten Papst.Citace:
Původně odeslal cd-mann
Inak ak chces ticho, kup si v libre á 100,- 92x92 TITAN sleeve fany a urob toto:
1) rozobrat, odstranit mazivo a prevdzkovat tak kym neprestane sustat(treba vyhladit lozisko)
2) rozobrat, namazat niecim hustym - napr. AK-G2 na auta
3) prevadzkovat na nizkych otackach tak do 1400rpm.(nejlepsie pomocou znizenia voltaze)
4) enjoy
5) Papst je papst
:idea: :wink:
Ten postup ma overeny na 3 kuskoch, postupne kupovanych takze asi funguje na vsetky.
BTW ten Thermaltake TR2 co maju v kendi vypada slusne.
Naozaj nevypada zle.
Z toh co maju v KENDI je ktory taky slusny chladic alebo len pasiv na CHipset??
No PAPST mozem len doporucit.Mam od nich jednu 120 a 60 a ticho jak svina...ta 120 dost malo fuka :-( ale nevadi este ze mam delty...
Inac daju sa u nas zohnat aj Arctic Cooling - co su tiez dost tiche...
btw cdman - Thermaltake Vulcano sa pise Volcano :wink: hlavne ze tam mas ten bold
Ja viem ze sa to tak pise len som si nevsimol tu malu chybicku.
Uz to aj opravujem.
Kde sa daju v SK kupit tie Fany???
Arctic Cooling kupis tu:
www.roline.sk
Mozem napisat len jedno vrcia=nekupovat. Treba kupit napr tie priehladne CoolerMastery, tie su tiche na nizkych otackach.Citace:
Původně odeslal Laci
Teraz ten novy Thermaltake, tusim TR2 ci tak nia, na CPUCitace:
Původně odeslal cd-mann
Na chipset je najlepsie zobrat pasiv z D3TB a upravit.
Tie Papsty si mozes objednat v RB v Avione :evil: uz som hore raz napisal.
:lol: Udelej vodou chlazene ??? ???
Chcel by som ale nemas WB.Uz mam vsetko ostatne pripravene len mi chyba WB.A neviem kde ho zohnat.
Skusili ste pozriet www.tntrade.sk(cz)Ponuku maju naozaj velku a ceny primerane.odporucam ;D
TNTrade??? V zivote som tam nic nekupoil. Lacne, drahe jak svina, su to zdieraci. Mrkni si ceny na zalmany a uvidis o com hovorim v zahranici niektore modely o 200percent lacnejsie,Citace:
Původně odeslal ecartmen