Commodore C64 -- jak připojit?
Dá se nějak C64 připojit na kompozitní vstup třeba televize?
Normálně se připojuje do anténního konektoru, ale počítač má na sobě ještě jeden konektor, který je podobný DINu, a je u něj napsáno VIDEO...
Neví někdo? :)
btw. našel jsem tohohle starýho mazlíčka kdesi zahrabanýho u mně doma a chci si na něm zas chvíli hrát původně jsem to chtěl připojit na TV in do grafiky.
Re: Commodore C64 -- jak připojit?
Citace:
Původně odeslal Marty
Normálně se připojuje do anténního konektoru, ale počítač má na sobě ještě jeden konektor, který je podobný DINu, a je u něj napsáno VIDEO...
btw. našel jsem tohohle starýho mazlíčka kdesi zahrabanýho u mně doma a chci si na něm zas chvíli hrát původně jsem to chtěl připojit na TV in do grafiky.
a není jednodušší si stáhnout C64 emulátor a hrát si hry přes Tv Out pak ?
Citace:
Původně odeslal Spajdr
Citace:
Původně odeslal Marty
a není jednodušší si stáhnout C64 emulátor a hrát si hry přes Tv Out pak ?
No právě že tak ne :) já to chci mít pure C64, TV in a vidět to na monitoru :)
BTW mám fakt profi joystick, značky QuickShot :) A moje oblíbená hra byl letecký simulátor A.T.F. :)
Citace:
Původně odeslal Marty
No právě že tak ne :) já to chci mít pure C64, TV in a vidět to na monitoru :)
BTW mám fakt profi joystick, značky QuickShot :) A moje oblíbená hra byl letecký simulátor A.T.F. :)
Muzu te ujistit, ze emulator vypada uplne stejne jako original C64. Takovy velky hranaty pismena ;D
Jinak nejoblibenejsi hra byla Caveman ughlympy (nebo jak se to psalo :) ) 4 narvany diskety, ale na emulatoru mi nejede :-(