Mam DVD a receiver sony STR-DE 475.Chtel bych si koupit nejaky repro,uvazoval jsem o Jamo ale jsou drahy.Daly by se nn to napojit ty geniusi?Díky za odpoved.
Printable View
Mam DVD a receiver sony STR-DE 475.Chtel bych si koupit nejaky repro,uvazoval jsem o Jamo ale jsou drahy.Daly by se nn to napojit ty geniusi?Díky za odpoved.
pokud má sony svůj valstní dekóder ??? tak klidně :wink:
EDIT: jo dá se napojit ... dle specifikace SONY má dekódery : Dolby ProLogic Decoder / Dolby Digital Decoder / DTS Decoder / 5 x 80 Watt
aale, dekodery nedekodery.. je to receiver tak co vic resit.. resit se musi jedine to, ze reproduktory budou pripojeny k zesikum v receiveru a ne tem co jsou uvnitr subwooferu.. o nic jinyho nejde..
jo ale v tom případě musíme myslet na to že Subwoofer nemá samostatný nezesilovaný vstup :wink:
wtf? sub ma linkovej vstup a receiver ma pro nej linkovej vystup, ostatni kanaly krome subu zesiluje receiver a tudiz to v tomto pripade nebudou delat zesilovace uvnitr toho Geniusiho subu.. nevim co tu resime ;DCitace:
Původně odeslal KoNG
jo to jo sub má sice vstup ale když nejsou géniusy zaplé tak z wofru nic nejde :) protože to je pak dále hozené na elektroniku kterou když naneapájíš tak to ani nepípne :wink: to mám na mysli (geniusy mají dva vstupy na sub jeden je přes AC-3 a jeden je samostatný CINCH ale ani jeden nefunguje pokud nejsou géniusy zaplé)
měl jsem je rozdělané při mojí předělávce tudíž to musím vedět jediná možnost by byla si je trochu poupravit ve vnutri ;D
Stručně řečeno bez zapnutí geniusů Subwoofer nejede :wink: teda alespoň ten můj NE
Díky za odpovedi,tak repro dam na reciver a sub napojim na linovej výstup z recieveru.A sub musím mít zaplej na napajení.Ok?
Ide to no problemo...sused vela to ma zapojene a bavi ako po masle ;D
jo to zní přesně :wink:Citace:
Původně odeslal Mario