Prosim pomozte neviem co si mam vybrat.Na Toms hardware jasne odporucili FX od MSI ktoru by som xel ale neviem ako je na tom s oc!!
Myslim ze ATIna je normalne rychlejsia ale ako je to s oc tak to fakt netusim.
Printable View
Prosim pomozte neviem co si mam vybrat.Na Toms hardware jasne odporucili FX od MSI ktoru by som xel ale neviem ako je na tom s oc!!
Myslim ze ATIna je normalne rychlejsia ale ako je to s oc tak to fakt netusim.
Takze neviem ci sem niekto napise alebo nie ale hladal som a zistil ze R9600PRO je oc cool a ze je niekde vykonnejsia ako 9700(neviem ci PRO) samozrejme ze len v par testoch ale predsa a vyrovnana s 9500pro ktora bola tiez oc!!! Takze je to bomba.Horsie je ze ju budem mat od ManLi(SHIT) takze to bude o nervy.Som zvedavy na mem ake budu. BOdaj samsungy! Ak ju budem mat otestujem a napisem co to je zac nech sa ti co nad timito dvoma kartami rozmislaju vedeli rozhodnut.
Ja bych vzal 9600PRO.NEbo kdyz FX5600,tak nakou ULTRU,ale radsi bych vzal 9600Pro......
no me se nezda ze by r9600pro byl rychlejsi nez r9700, dokonce neni vykonejsi ani nez r9500pro!!!,ale nataktovat se da poradne, to je fakt, i kdyz je trosku drazsi....nez fx5600
r9500pro je rychlejsi nez r9600pro, ale uz neni skoro k dostani. ja bych spis vahal s tim, ze je to manli, protoze to muze byt strasnej sunt...ale obecne mnohem radeji r9600pro nez fx5600 non-ultra
az budes mit tu ATInu tak dej nejake testiky + O\C obednal sem si Gainwarda Ultru 256Mb tak uvidime co a jak :wink:Citace:
Původně odeslal eFX
Takze Manli absolutne prekvapila !!!! Je taktovana na 400gpu 300mem co je super. oc isla v poho bez graf anomalii na 528gpu a 357mem! Samozrejme ze pojde aj viac len treba dat chladice na mem a lepsi chladic
na gpu. Inak neviete kolko je mozne s gpu(0.13micro) a mem asi realne dostat??? Vysledky na ATLONxp 1900+ : 3dmark03:3962(FX5600 mala
asi 2800) 3dmark01:11300 Ja si myslim ze je to super a ze manli fakt prekvapila ale moze to byt aj tym ze ati zacala kontrolovat. Inak naozaj v podaktorych testoch a hrach 9600pro oc predbieha 9500pro oc a 9700pro norm!!! Malo by to byt na firingsquad !!! firingsquad.gamers.com asi!
TY voe :eek: 530jadro :eek: N aManli,kua,koukam,ze uz si druhej,kdo ma dost dobry Manli,je tady jeste jeden tejpek s GF4Ti a ten si taky vubec nestezeuje......tak to poradne otestuj.....ty kua,ale na XP1900 11300 v 3Citace:
Původně odeslal eFX
D Marku.....
No jo no Haluzovej kousek .. holt někdo má štěstí :DCitace:
Původně odeslal SPYKER
Nuz vacsina review-erov na nete sa dostala s 9600Pro s jadrom v pohode nad 500MHz a takisto vacsina uzivatelov (aspon teda overclockerov), ktori sa podelili o dojmy z tejto karty na roznych forach co pravidelne pozeram...
Zatial mi to naozaj vychadza tak, ze vacsina 9600Pro sa kludne dostane nad 500MHz na jadre, co je naozaj velmi pekne - z tohto titulu tak trochu nechapem, preco ATi nevypustila do sveta tuto kartu so (povedzme)450MHz jadrom - to by dalo viac zabrat 5600Ultre...
Inak gratulujem k OC novej karty - zda sa, ze budes spokojny ;D
Snad najvyssi core overclock 9600Pro aky som videl (za pouzitia len "standardneho" chladenia) je 567MHz na HardOCP - http://hardocp.com/article.html?art=NDY0
Ale to im zrejme na review "podstrcili" zvlast dobry kusok...