-
Problém s instalacemi
Z pravidla je to v installeru InstallShield Wizard a problém je následující:
Začnu instalovat (např GTA3:VC) a odklepám že souhlasim s podmínkami blabla, dám cestu kam insalovat a ok a teď je tam že program vykonává požadované operace (vždycky než začne samotná instalace-otázka 5 sekund) no a u mě to je otázka asi tak 5-10 MINUT!! :-( v čem je problém ??? :-(
-
každopádně v systému....zkoušel si instalace na čistym systému?
-
a co to těch 5-10min dělá ??? hrabe disk nebo cdrom, nebo to "nedělá nic" ??? koukal jsi do taskmanageru jestli ti něco nežere systémový prostředky ???
-
Právě že to nedělá vůbec nic..do tasmanageru se kouknu..
-
hmm tak sem se dival a nic..Vyuziti CPU 0-5% protoze je zapnutej winamp jinak nic... :-(
-
Některý instalátory mi dělaj taky podobný věci - spustil sem setup - nic se cca. minutu nedělo, pak na mě vyhučelo pět voken (protože to "nic" nedělalo, tak sem to v zoufalství namačkal hodněkrát) s instalací, která se taky táhla jak pondělní dopoledne - a to se mělo instalovat (už si nejsem uplně jistej) cca. 1 mega.... někdy mi příde, že ten, kdo dělal tu instalaci někde těžce zalamil a pak to takle vypadá...(ale je možný, že je to problém konkrétního systému s konkrétním nastavením....)