No,nejdřív mě nadchly parametry,
ale pak jsem si přečetl v diskusi na Svetu hardware,že problémy ta deska má,především se stabilitou a že v XP je to úplně strašný (modrý onrazovky,resety) a dokonce,že Asus to přiznal a je to dost profláklý.To mě od této desky a všeho s nonIntel chipsety odradilo.
Právě teď jsem se týden trápil s Abit ST6 (ta sice má i815,ale to je teď vedlejší) a když jsem otestoval úplně všechny díly,tak jsem zjistil,že je to na 100%deskou.
Takže teď půjdu do drahé Abit BE 7 bez AGP8* a Serial ATA a firewire,ale zkrátka nevidím lepší alternativu.
Tohle zrovna psali na SH:
Autor příspěvku: Pike
Re: Čipová sada SiS podle diktátu Asusu
Omlouvam se Vam a zaroven i ctenarum, tato deska je opravdu problemova a
jak se ukazuje nejen ta (rovnez i RDRAM typ P4T533, ktery v pripade osazeni
nejrychlejsimi soucasnymi CPU vykazuje problemy s nestabilitou). Na webu
www.asusboards.com si muzete precist konkretni zkusenosti uzivatelu s
boardy ASUS, typ P4S8X zde dokonce ma svoji "hitparadu". Vlastnici teto
desky hlasovali v jake oblasti jim tento produkt cini problemy (kupodivu se
objevili i ti stastni, kteri i pri pretaktovani nenarazili na zadnou
zavadu, nicmene soucet "spatnych zkusenosti" cini 83.75% coz desku pasuje
na vadny vyrobek). Vysledky hlasovani naleznete na
http://www.asusboards.com/forums/pol...937da297e8801d
&action=showresults&pollid=157. Jete jednou se vsem omlouvam za toto
nedopatreni.
Re: No,nejdřív mě nadchly parametry,
Citace:
Původně odeslal jindros
ale pak jsem si přečetl v diskusi na Svetu hardware,že problémy ta deska má,především se stabilitou a že v XP je to úplně strašný (modrý onrazovky,resety) a dokonce,že Asus to přiznal a je to dost profláklý.To mě od této desky a všeho s nonIntel chipsety odradilo.
Právě teď jsem se týden trápil s Abit ST6 (ta sice má i815,ale to je teď vedlejší) a když jsem otestoval úplně všechny díly,tak jsem zjistil,že je to na 100%deskou.
Takže teď půjdu do drahé Abit BE 7 bez AGP8* a Serial ATA a firewire,ale zkrátka nevidím lepší alternativu.
A co ABIT SR7-8x? :lol: